Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Υπηρεσία «Προσωπικός Διακοσμητής» IKEA!

Υπηρεσία «Προσωπικός Διακοσμητής» IKEA!
MARKET NEWS 12.11.2019 10:00

Η διαμόρφωση ενός χώρου μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, μετατρέπει, καθημερινά, αυτή την πρόκληση σε… έμπνευση, μέσα από κάθε της ενέργεια, υπηρεσία και προϊόν. Είτε βρίσκεστε στο κατάστημα και περιηγείστε στα ολοκληρωμένα δωμάτια, είτε επισκέπτεστε το ΙΚΕΑ.gr, οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι, οι ιδέες μοναδικές και οι λύσεις ατελείωτες!

Τώρα, η ΙΚΕΑ μεταφέρει αυτήν τη μοναδική εμπειρία χρόνων και την τεχνογνωσία και στο δικό σας σπίτι με την πρωτοποριακή υπηρεσία του «Προσωπικού Διακοσμητή». Μαζί με τον εξειδικευμένο σύμβουλο επίπλωσης της ΙΚΕΑ, σχεδιάζετε τους χώρους, όπως ακριβώς τους έχετε φανταστεί, δημιουργώντας το ιδανικό σπίτι για εσάς και τους αγαπημένους σας!

Το πρώτο βήμα είναι η κατανόηση των δικών σας αναγκών. Μετά από συζήτηση πάνω στις δικές σας επιθυμίες, τον τρόπο ζωής σας αλλά και τις ανάγκες και διαστάσεις του ίδιου του χώρου, ο εξειδικευμένος σύμβουλος επίπλωσης σχεδιάζει μαζί σας την πρόταση οργάνωσης και διακόσμησης του σπιτιού, με σκοπό το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις και τις αισθητικές σας απαιτήσεις.

Με τη βοήθεια του «Προσωπικού Διακοσμητή», η επιλογή ανάμεσα σε περισσότερα από 7.500 διαθέσιμα προϊόντα στην ΙΚΕΑ, κάθε μέρα, γίνεται πιο εύκολη, διασκεδαστική και δημιουργική! Εκεί που βλέπετε ένα έπιπλο, ο… «Προσωπικός σου Διακοσμητής» φαντάζεται το δωμάτιο των ονείρων σας!

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη, σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Κλείστε το ραντεβού σας ΕΔΩ

Share