Wood Red & Wood Green: Οι νέες αρωματικές αφίξεις του Οίκου DSQUARED2!

Wood Red & Wood Green:  Οι νέες αρωματικές αφίξεις του Οίκου DSQUARED2!

Εάν λάτρεψες τα αρώματα Wood Femme & Wood Homme του Οίκου DSQUARED2 τότε σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσεις τα δύο νέα μέλη του που έρχονται για να συμπληρώσουν την αρωματική του οικογένεια. Ο λόγος για το Eau de Toiltte Wood Red Pour Femme και για το Eau de Toilette Wood Homme Pour Homme, στα οποία είναι αποτυπωμένη η μοναδική φιλοσοφία των δημιουργών τους, Dean & Dan Caten.

άρωμα dsquared συσκευασία

Υπέροχες... συνθέσεις

To Eau de Toiltte Wood Red Pour Femme αποτελεί μια θηλυκή και παράλληλα αισθησιακή αρωματική σύνθεση στην οποία κυριαρχούν το ροζ πιπέρι και το cranberry, τα οποία συμπληρώνονται αρμονικά από το εξωτικό lychee και νότες από μανόλια τριαντάφυλλο, musk και ξύλο. Το αρρενωπό Eau de Toilette Wood Homme Pour Homme, αναδίνει μια μοναδική ενέργεια, η οποία πηγάζει μεταξύ άλλων από τις νότες λεμονιού, τη λεβαντίνη, το πιπέρι, το σανδαλόξυλο, το musk και το βετιβέρ.

άρωμα

Μοναδικό packaging!

Και τα δύο νέα αρώματα ακολουθούν σχεδιαστικά τη φιλοσοφία των προκατόχων τους, Wood Femme και Wood Homme μέσα από δυο μπουκάλια σε λιτές γραμμές σε κόκκινο χρώμα για το Wood Red Pour Femme και πράσινο για το Wood Homme Pour Homme.

άρωμα dsquared συσκευασία wood

Η ολοκληρωμένη σειρά

Τα δύο αρώματα συμπληρώνονται και από τα αντίστοιχα προϊόντα φροντίδας. Συγκεκριμένα, στη σειρά Wood Red Pour Femme θα βρεις ένα bath & shower gel και μια λοσιόν σώματος, ενώ το Wood Homme Pour Homme περιλαμβάνει ένα bath & shower gel, ένα after shave balm, ένα αποσμητικό σε στικ και μια ενυδατική κρέμα προσώπου.