Νέο κατάστημα DPAM στην Καλαμάτα

Νέο κατάστημα DPAM στην Καλαμάτα

Bonjour Καλαμάτα! Από 1η Νοεμβρίου, σας περιμένουμε στο κατάστημαDPAM, τον απόλυτο προορισμό για παιδικά ρούχα και παπούτσια! Ελάτε να ανακαλύψετε έναν υπέροχο μαγικό κόσμο που δημιουργήσαμε για εσάς και τα παιδιά σας στο κέντρο της Καλαμάτας και να πραγματοποιήσετε τις πιο έξυπνες αγορές.

DPAM, ο απόλυτος προορισμός για παιδιά

Η DPAM σχεδιάζει στη Γαλλία ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ για παιδιά από 0 έως 14 ετών. Τα προϊόντα αυτά, προσφέρονται στον καταναλωτή μέσα από τα 600 και πλέον καταστήματα DPAM σε όλο τον κόσμο τα οποία είναι κι αυτά μοναδικά, για την χρωματιστή και φιλική ατμόσφαιρα που δημιουργούν.

dpam κατάστημα καλαμάτα

Η DPAM δημιουργεί καταστήματα με βάση μια κεντρική ιδέα: τα ρούχα και τα παπούτσια, πρέπει να εμπνέονται από τη ζωή των παιδιών και να ταιριάζουν με τα παιδιά, να είναι, δηλαδή, το ένα και το αυτό… Du Pareil au Même! Αυτή η ιδέα επιτρέπει στην DPAM να δημιουργεί προϊόντα χαρούμενα, πρωτότυπα, γεμάτα φαντασία και πρακτικότητα, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τον δραστήριο, χαρούμενο, αισιόδοξο κόσμο των παιδιών. Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά μεγαλώνουν… σαν παιδιά.

Shoes destination

Στην DPAM θα βρείτε τη μεγαλύτερη συλλογή από δερμάτινα, αθλητικά και casual παπούτσια που θα λατρέψουν όλα τα παιδιά. 20 μεγάλα brands καλύπτουν όλες τις ανάγκες και όλες τις ηλικίες. Από παπούτσια αγκαλιάς μέχρι το σχολείο, τις αθλητικές δραστηριότητες, τη βροχή αλλά και τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

dpam κατάστημα καλαμάτα χώρος

Οι shoesexperts της DPAM σας περιμένουν για να σας βοηθήσουν να διαλέξετε τα κατάλληλα παπούτσια για το παιδί σας, το βαφτιστήρι σας ή για δώρο. Θα εντυπωσιαστείτε από τη μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα brands, τα σχέδια, τα χρώματα αλλά και τις μοναδικές τιμές!

Νέα συλλογή AW19 – Ένας μαγικός κόσμος σας περιμένει να τον ανακαλύψετε!

Στην DPAM θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από ρούχα, αξεσουάρ για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα. Έντεκα όμορφες θεματικές συλλογές σας περιμένουν για να επιλέξετε ποιοτικά ρούχα με μοναδικές λεπτομέρειες.

dpam κατάστημα καλαμάτα εγκαίνια

Ρούχα «μαγικά», πρακτικά, έξυπνα, σχεδιασμένα με φαντασία που εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες, σε φοβερές τιμές. Εμείς σας προτείνουμε να προσέξετε:

  • Μπουφάν 3 σε 1
  • Mπουφάν 2 όψεων
  • Φούστες, μπλούζες και παντελόνια 2 όψεων
  • Μπλούζες που φωσφορίζουν
  • Μπλούζες με διακοσμητικές πούλιες διπλής όψης
  • Μπλούζες με ανταλλακτικές μάσκες / αποσπώμενα μέρη
  • Πιτζάμες
  • Ομπρέλες που αλλάζουν χρώμα στη βροχή και γαλότσες

DPAM @Καλαμάτα:Σιδηροδρομικού Σταθμού 12 & Μητροπέτροβα, Καλαμάτα