Ο John varvatos παρουσίασε την capsule συλλογή led Zeppelin x John varvatos στο πολυκαταστημα αttica city link

Ο John varvatos παρουσίασε την capsule συλλογή led Zeppelin x John varvatos στο πολυκαταστημα αttica city link

Τα πολυκαταστήματα attica υποδέχθηκαν περήφανα τον διεθνή Έλληνα σχεδιαστή John Varvatos σε ένα αποκλειστικό event στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής παρουσίασης της capsule συλλογής Led Zeppelin x John Varvatos.

Οδυσσέας Χριστοφόρου (Αναπληρωτής CEO ΟΠΑΠ), KamilZiegler (Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ)

Κατερίνα Γερονικολού, JohnVarvatos, Γιάννης Τσιμιτσέλης

John Varvatos

Κωνσταντίνος Αργυρός, JohnVarvatos, Σάκης Ρουβάς

Άποψη της εκδήλωσης στο corner John Varvatos στο attica

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 στο John Varvatos shop-in-shop, στο attica City Link, με αθρόα προσέλευση σημαντικών προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού κόσμου, των ΜΜΕ και πιστών πελατών του brand. Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν προσωπικά με τον σχεδιαστή καθώς και να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον Q&A session ανάμεσα στον John Varvatos και την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Κώστας Μαρτάκης, John Varvatos

John Varvatos , Φαίη Σκορδά

Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς, Εύη Κλαουδάτου (Διευθύντρια Marketingattica)

Τα attica έχουν επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη του brand portfolio των πολυκαταστημάτων στην ανδρική ένδυση και υπόδηση και διαθέτουν ολοκληρωμένα τμήματα ανδρικής μόδας. Ο οίκος John Varvatos είναι μία από τις πιο δυνατές προσθήκες με δύο αποκλειστικά shop-in-shopπου αντικατοπτρίζουν το μοναδικό DNA του Οίκου.

Χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής ανέφερε τη στενή σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί με τη διοίκηση της ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. από την πρώτη κιόλας στιγμή, καθώς επίσης και την εκτίμηση που νιώθει για το πιστό κοινό του στην Ελλάδα.

John Varvatos, Μαρία Μπεκατώρου

Σάκης Τανιμανίδης, JohnVarvatos, Χριστίνα Μπόμπα, Αντώνης Ρέμος

Στο πλαίσιο αυτό, ο διεθνής σχεδιαστής επέλεξε το attica για την αποκλειστική παρουσίαση και διάθεση της συλλογής Led Zeppelin x John Varvatos στην Ελλάδα, που σχεδιάστηκε με αφορμή τον εορτασμό της επετείου 50 χρόνων του θρυλικού συγκροτήματος. Τόσο η capsuleσυλλογή όσο και η Fall/Winter 2019 φιλοξενούνται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα attica.

Η Led Zeppelin x John Varvatos συλλογή και η συλλογή Fall/Winter 2019 διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica στο CityLink και στο Golden Hall.

www.facebook.com/atticadps | Instagram: @atticaofficial

www.facebook.com/JohnVarvatos | www.pinterest.com/johnvarvatos|

Twitter:@johnvarvatos |Instagram: @johnvarvatos