Οι χειμωνιάτικες μέρες στο σπίτι αποκτούν ζεστασιά με τη νέα συλλεκτική σειρά VÄRMER της ΙΚΕΑ!

Οι χειμωνιάτικες μέρες στο σπίτι αποκτούν ζεστασιά με τη νέα συλλεκτική σειρά VÄRMER της ΙΚΕΑ!

Ο χειμώνας είναι η ιδανική περίοδος για όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας στη θαλπωρή του σπιτιού μας. Γι’ αυτό και η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική σειρά VÄRMER που θα δώσει άλλη σημασία στη χαλάρωση και τη ζεστασιά του σπιτιού σας.

Όμορφα, διαχρονικά και λειτουργικά έπιπλα σε σκανδιναβικές γραμμές, αλλά και εντυπωσιακά διακοσμητικά θα σας κάνουν να μην θέλετε να αποχωριστείτε το σπίτι σας αυτόν τον χειμώνα! Με βασική φιλοσοφία να φέρει τους ανθρώπους κοντά και να τους ενώσει μέσα από κοινές παραδόσεις και συνήθειες, η συλλεκτική σειρά VÄRMER φροντίζει για την άνεσή σας με χρώματα και υφές που αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο τις πιο κρύες μέρες του χρόνου.

Στα έπιπλα της συλλεκτικής σειρά VÄRMER, που ξεχωρίζουν για τις λεπτές σκανδιναβικές γραμμές τους, μπορείτε να βρείτε την πολυθρόνα της σειράς σε μαύρο χρώμα, αλλά και το πουφ σε μπεζ αποχρώσεις από χαρτί ενισχυμένο με πλαστικό, που θα προσθέσουν επιπλέον χώρο και άνεση στο σαλόνι σας. Παράλληλα, ο πάγκος VÄRMER λειτουργεί ταυτόχρονα ως επιπλέον χώρος για την άνεση των καλεσμένων σας, αλλά και ως το κατάλληλο έπιπλο για τα αγαπημένα σας διακοσμητικά. Σε πλήρη αρμονία με τα έπιπλα, τη σειρά συμπληρώνει το χαλί VÄRMER σε θερμούς τόνους, αλλά και το καλάθι που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος για τα περιοδικά ή τα ξύλα δίπλα από το τζάκι σας.

Τα διακοσμητικά της συλλεκτικής σειράς VÄRMER, με έμφαση στο φωτισμό, προσδίδουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ζεστασιάς σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Επιλέξτε ανάμεσα στα ιδιαίτερα κηροπήγια VÄRMER για πιο χαλαρό φωτισμό ή προτιμήστε τον πολυέλαιο οροφής VÄRMER, για να προσθέσετε μια εντυπωσιακή πινελιά στην τραπεζαρία σας που δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Τα είδη σερβιρίσματος και τα είδη κουζίνας αποτελούν την τελική και πιο ξεχωριστή πινελιά της συλλεκτικής σειράς VÄRMER. Προτιμήστε τα μπολ της σειράς με διακριτικά σχέδια και κομψές γραμμές, αλλά και τις πιατέλες σερβιρίσματος σε λεπτούς σχεδιασμούς για να προσθέσετε μια νότα κομψότητας το τραπέζι σας. Οι κούπες και οι κανάτες VÄRMER σε συνδυασμό με τους δίσκους σερβιρίσματος, φέρνουν σκανδιναβικό design στο τραπέζι σας αλλά και πρακτικότητα για τις χειμωνιάτικες βραδιές με την οικογένεια και τους φίλους σας.