Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου θα γίνει το λανσάρισμα σε Ελλάδα και Κύπρο, της συλλογής Skechers Premium Heritage Limited Edition

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου θα γίνει το λανσάρισμα σε Ελλάδα και Κύπρο, της συλλογής Skechers Premium Heritage Limited Edition

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, έχει προγραμματιστεί το λανσάρισμα στην Ελλάδα και την Κύπρο, της συλλογής Skechers Premium Heritage Limited Edition. Η παρουσίαση των 4 ζευγαριών, η οποία σχεδιάστηκε με πολυτελή υλικά πάνω στις πιο iconic γραμμές της SKECHERS, έρχεται αμέσως μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της συλλογής Premium Heritage One.

"Σε έναν κόσμο με με γρήγορες τάσεις και κοινωνικά μέσα που δημιουργούν ζήτηση για τα τελευταία hot προϊόντα, οι καταναλωτές θέλουν πρωτοτυπία, φρεσκάδα και κάτι που ξεχωρίζει και είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα", δήλωσε ο Michael Greenberg, πρόεδρος της Skechers. "Αυτό είναι το θεμέλιο του concept Skechers Premium Heritage. Αυτά είναι statement παπούτσια κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας και σχεδιαστικές λεπτομέρειες βασισμένα στις χαρακτηριστικές σειρές της Skechers. Είναι μια capsule συλλογή που δημιουργεί buzz με σημαντικούς opinion leaders. "

Η νέα γκάμα επεκτείνεται στο πρώτο κύμα της συλλογής Premium Heritage που παρουσιάστηκε το Σεπτέμβριο 2019 διεθνώς. Το Skechers Energy - αναβαθμίζει το αυθεντικό chunky sneaker, με πολύχρωμο leopard print μοτίβο μπλε χρωματισμού και κορδόνια που δημιουργούν ένα ιδιαίτερο δέσιμο στο άνω μέρος Η Skechers D'Lites - Golden Idea προσφέρει ένα λεπτεπίλεπτο luxe look με μαλακό μαύρο δέρμα και λεπτομέρειες χρυσής αλυσίδας. Επιπλέον, υπάρχουν δύο παραλλαγές στο Skechers D'Lites 3.0 - το δυναμικό Cheetah Queen με πολύχρωμο cheetah μοτίβο και κορδόνια με κοσμήματα, και το Flashy Stud το οποίο παρουσιάζεται σύμφωνα με τις τωρινές τάσεις και διακοσμημένο με D’lite στρας λεπτομέρειες πάνω σε υφή snake-skin.

Η Skechers πρωτοπόρησε με το chunky sneaker πριν από δύο δεκαετίες με τη σειρά Skechers Energy και το στυλ αυτό σύντομα κέρδισε δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο χάρη στη βοήθεια των αστέρων όπως η Britney Spears που εμφανίστηκε φορώντας το. Το στυλ εξελίχθηκε με την εισαγωγή της σειράς Skechers D'Lites - μια ελαφριά έκδοση του αυθεντικού στυλ - το 2007. Δέκα χρόνια αργότερα, η Skechers D'Lites επανεμφανίστηκε στην Ασία με τη ρετρό τάση chunky sneaker, προωθώντας ένα παγκόσμιο κίνημα που περιλάμβανε μοντέλα στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης, στο Λονδίνο, στο Μιλάνο, το Βερολίνο και άλλες πόλεις. Παραμένοντας πάντα φρέσκο ​​και σχετικό, το κλασικό σχέδιο ενημερώθηκε από την πιο μοντέρνα συλλογή Skechers D'Lites 3.0 και παρουσιάστηκε σε πολυάριθμες αξιόλογες συνεργασίες. Τα στυλ έχουν εμφανιστεί σε fashion editorials παγκοσμίως και έχουν γραφτεί άρθρα σε sites που δημιουργούν τις τάσεις, όπως HypeBae, HypeBeast και High Snobiety.

Η νέα σειρά στυλ της Skechers Premium Heritage Limited Edition παρουσιάζεται στις 16 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στα Skechers concept stores και στο επίσημο Ε-shop www.skechers.gr και είναι limited edition.

Skechers concept Stores: Γλυφάδα (Αγγέλου Μεταξά 25)-Περιστέρι (Εθνικής Αντιστάσεως 69), -Nέα Ερυθραία (Ηρώων Πολυτεχνείου 4-6),-Θεσσαλονίκη Τσιμισκή 103 και Κύπρος Λευκωσία στο Nicosia Mall.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Skechers στην Eλλάδα είναι η εταιρεία Top Trends SA ,

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 54, Βούλα ,τηλ .210.9689120, info@toptrends.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε μας στο Facebook https://www.facebook.com/SkechersGreece

Ιnstagram: https://instagram.com/skechersgr/,Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCTmJEE8mnBz79FUVf-kd00A