Botox, Υαλουρονικό ή Μεσοθεραπεία; H Opsi derma clinic σας δίνει την απάντηση!

Τι είναι καλύτερο;

Botox, Υαλουρονικό ή Μεσοθεραπεία; H Opsi derma clinic σας δίνει την απάντηση!

Θεραπεία με μπότοξ, με υαλουρονικό ή μεσοθεραπεία; Το πιθανότερο είναι να μη γνωρίζετε τις διακριτές διαφορές των εν λόγω όρων, όπως επίσης και ποιος συνδέεται με τη σύσφιξη, ποιος με τη διόρθωση σημαδιών και ποιος με την ανόρθωση, και αυτό είναι απολύτως κατανοητό.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε σε ένα πρώτο στάδιο είναι πως και οι τρεις θεραπείες είναι μη επεμβατικές και πραγματοποιούνται χωρίς νυστέρι, ενώ χαρίζουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, ικανοποιώντας τις ανάγκες σας για ομορφιά και τέλεια σιλουέτα. Ας εξετάσουμε, όμως, πιο αναλυτικά, τι ακριβώς αφορά το μπότοξ, τι το υαλουρονικό και τι η μεσοθεραπεία.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Μπότοξ

Το μπότοξ είναι η πιο προσφιλής θεραπεία για την εξάλειψη των ρυτίδων, μέσω της χαλάρωσης των μυών του προσώπου τις σχηματίζουν. Η πιο δραστική επίδραση του μπότοξ είναι στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (γνωστές και ως πόδι της χήνας), στις ρυτίδες στο μέτωπο, στις ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια, και στις ρυτίδες στο άνω χείλος.

Πρόκειται για μια ενέσιμη και ανώδυνη θεραπεία η οποία πραγματοποιείται με μια εξαιρετικά λεπτή βελόνα, χωρίς να χρειάζεται αναισθησία, εκτός μονάχα από τις περιπτώσεις εξαιρετικά ευαίσθητων τύπων δέρματος οπότε και χορηγείται τοπικά μια αναισθητική κρέμα.

Το μπότοξ είναι μια εύκολη, γρήγορη και οικονομικά προσιτή θεραπεία, δίχως ανεπιθύμητες παρενέργειες, εμφανίζοντας άμεσα αποτελέσματα στο πρόσωπό σας. Για να διατηρηθεί η λάμψη και η όψη νεότητας στην επιδερμίδα του προσώπου σας, φροντίστε να επαναλάβετε τη θεραπεία μετά από 4 με 6 μήνες - αναλόγως τι σάς έχει συστήσει το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Όσα πρέπει να γνωρίζεται για τη θεραπεία με Υαλουρονικό

Το υαλουρονικό οξύ αφορά κατά κύριο λόγο θεραπείες που εφαρμόζονται στα χείλη, κάτω από τα ζυγωματικά, κάτω από τα μάτια (για μαύρους κύκλους και οιδήματα), περιστοματικά και ρινοχειλικά (ρυτίδες καπνιστού), όπως και στο μέτωπο.

Ουσιαστικά, η ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ γεμίζει τα χείλη και τις ρυτίδες, εκλύοντας αυξημένες ποσότητες υγρασίες κάτω από την επιδερμίδα, χαρίζοντας έτσι μοναδική νεανικότητα και σφριγηλότητα.

Στην ενέσιμη μορφή της, η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη, ενώ τα αποτελέσματά της είναι άμεσα ορατά και μπορούν να φθάσουν έως και τους 18 μήνες. Τις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία το πιθανότερο είναι να παρατηρήσετε ένα ελαφρύ πρήξιμο καθώς και μια ερυθρότητα στα χείλη ή την περιοχή των ρυτίδων, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό και γρήγορα θα αποκτήσετε τη χαμένη σας φυσική έκφραση.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για να διορθώσετε πολλαπλά προβλήματα της επιδερμίδας και της σιλουέτας σας, και σε προσιτό κόστος. Πιο αναλυτικά, η μεσοθεραπεία μεταφέρει κάτω από το δέρμα μας διάφορες δραστικές ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ώστε η επιδερμίδα μας να διατηρείται λαμπερή και νεανική.

Πρόκειται για μια ενέσιμη και ανώδυνη θεραπεία, η οποία πραγματοποιείται με τη χρήση μιας εξαιρετικά λεπτής βελόνας, και μπορεί να γίνει τόσο με το χέρι αλλά και με τη συνδρομή ειδικού μηχανισμού. Τα αποτελέσματα από τη μεσοθεραπεία προσώπου δεν είναι άμεσα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, αλλά θα εμφανιστούν μετά τη δεύτερη ή την τρίτη, με απόσταση δέκα ημερών ανάμεσα στην κάθε μία.

Μικροί ερεθισμοί ίσως να εμφανιστούν μετά την πρώτη μεσοθεραπεία, θα υποχωρήσουν ωστόσο μετά από 2 με 3 ημέρες, αφήνοντας σας μια επιδερμίδα πλήρως ενυδατωμένη και εντυπωσιακά νεανική χωρίς θαμπάδα και χαλάρωση. Και καθώς ο ερεθισμός που προκαλείται στο δέρμα δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός, η μεσοθεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί όλες τις εποχές του έτους, ακόμη και κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών μηνών.

Τελικά μπότοξ, υαλουρονικό ή μεσοθεραπεία;

Πριν αποφασίσετε τη θεραπεία που προτιμάτε να εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας, είναι σημαντικό να γνωρίζετε καλά τόσο τι αφορά η κάθε μια, αλλά κυρίως τις ανάγκες του δέρματός σας που πρέπει να καλυφθούν.

Στην Opsi Derma Clinic θα συναντήσετε εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, με μεγάλη εμπειρία σε θεραπείες μπότοξ, υαλουρονικού οξέος και μεσοθεραπείες, και με δυνατότητα να σάς συμβουλεύσει και να σάς κατευθύνει προς την πιο σωστή επιλογή. Η λαμπερή όψη που επιζητάτε μπορεί να γίνει πραγματικότητα εύκολα και απλά, οπότε δεν έχετε παρά να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε την αλλαγή που ονειρεύεστε στην πράξη!

Aπό την Νταση Μαρία