PAUL HARRINGTON H δύναμη της νιότης

PAUL HARRINGTON H δύναμη της νιότης

«Λοιπόν… τι θα έλεγες αν μάθαινες πως υπάρχει ένα ΜΥΣΤΙΚΟ που θα σου επιτρέψει να ζήσεις τα όνειρά σου; Και τι θα έλεγες αν ανακάλυπτες ότι έχεις τη δύναμη να κάνεις όλα τα όνειρά σου πραγματικότητα – να πας οπουδήποτε, να κάνεις οτιδήποτε, να γίνεις όλα όσα επιλέξεις;»

Paul Harrington

Το Μυστικό – Η Δύναμη της Νιότης δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς Το Μυστικό της Ρόντα Μπερν, το βιβλίο που ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν τις εσωτερικές τους δυνάμεις και να βελτιώσουν εντυπωσιακά τη ζωή τους· το βιβλίο το οποίο μας έμαθε ότι ο ισχυρότερος νόμος σε ολόκληρο το σύμπαν είναι ο νόμος της έλξης. Το Μυστικό είναι ο νόμος της έλξης. «Όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου είναι έλξη. Εσύ προσελκύεις όλα αυτά που σου συμβαίνουν, το καθετί, όσο μικρό κι αν είναι, είτε πρόκειται για κάτι καταπληκτικό είτε για κάτι εντελώς απαίσιο. Τα πάντα έχουν να κάνουν μ’ εσένα».

Αυτόν τον συμπαντικό νόμο έρχεται να αναπτύξει με έναν ζωντανό και γεμάτο χιούμορ τρόπο, απευθυνόμενος σε νεανικό ακροατήριο, ο παραγωγός της ταινίας Το Μυστικό Πολ Χάρινγκτον. Ο συγγραφέας χρησιμοποιεί έναν σύγχρονο, φρέσκο και νεανικό λόγο για να εξηγήσει τους νόμους του σύμπαντος, τη δύναμη της έλξης αλλά και τον πρακτικό τρόπο με τον οποίο κάθε άνθρωπος μπορεί να αξιοποιήσει αυτές τις δυνάμεις για να βελτιώσει την καθημερινότητά του, τις σχέσεις με τους φίλους και την οικογένειά του, την αυτοεκτίμηση και την αυτοεικόνα του, αλλά και για να κάνει πράξη τα όνειρά του. Το Μυστικό – Η Δύναμη της Νιότης υπόσχεται να εμπνεύσει ανθρώπους κάθε ηλικίας και να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τη χαρά, την αρμονία και την ισορροπία σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

το μυστικό βιβλίο

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να ανακαλύψει αυτό το Μυστικό, το οποίο παρέμενε καλά φυλαγμένο για αιώνες και ήταν γνωστό μόνο στους φαραώ, στους αυτοκράτορες, στους φιλοσόφους και στους βασιλείς, αργότερα ανακαλύφθηκε από επιστήμονες, εφευρέτες και πρωτοπόρους της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, ενώ σήμερα το γνωρίζουν οι «διάσημοι» της σύγχρονης εποχής. Το Μυστικό που αφυπνίζει όνειρα και συμβάλλει καθοριστικά στην πραγματοποίησή τους. Ως παραγωγός της ταινίας Το Μυστικό, ο Πολ Χάρινγκτον έμαθε άμεσα για το Μυστικό από τη Ρόντα Μπερν, συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου. Και αυτό δεν άλλαξε μόνο τη δική του ζωή. Ο Πολ διάβασε χιλιάδες επιστολές ανθρώπων από όλο τον κόσμο που αξιοποίησαν Το Μυστικό και απέκτησαν τη ζωή των ονείρων τους. Αλλά η έμπνευση να προσαρμόσει τη γνώση αυτή έτσι ώστε να απευθύνεται σε νεανικό ακροατήριο ήταν η έφηβη κόρη του. Το όνειρο του Πολ είναι οι νέοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο να κατανοήσουν τη δύναμη που μπορούν να ασκήσουν στο πεπρωμένο τους, να κινηθούν με αυτοπεποίθηση και να δημιουργήσουν μια υπέροχη ζωή.

Συνταγματάρχου Δαβάκη 10 & Μυλοποτάμου, 115 26, Αθήνα

Τηλ.: 210 3390204 • Fax: 210 3390209 • e-mail: info@pediobooks.gr

www.pediobooks.gr