Αυτές τις γιορτές η Huawei θα μου κάνει τα καλύτερα δώρα!

Αυτές τις γιορτές η Huawei θα μου κάνει τα καλύτερα δώρα!

Φίλοι μου, αυτός που είπε πως τα δώρα της τελευταίας στιγμής δεν είναι τέλεια δεν είχε μάθει για τη σούπερ χριστουγεννιάτικη προσφορά της Huawei!

Κι επειδή κι εγώ ανήκω στην ομάδα των απαποφάσιστων που τρέχουν στο παρά πέντε για τα δώρα μου, σας λέω πως... φίλοι μου είμαστε οι πιο τυχεροί! Γιατί τώρα η Νο1 αγαπημένη εταιρεία των gadget maniacs, η Huawei γίνεται για λίγο... Αϊ-Βασίλης και μας παρουσιάζει την προσφορά 1+1+1 προσφέροντας τρία hot τεχνολογικά θαύματα για τα Χριστούγεννα με μία μόνο αγορά!

Πιο συγεκριμένα, έως τις 12 Ιανουαρίου 2020 με την αγορά ενός P30 Pro, ή P30 ή του νέου πεντακάμερου NOVA 5T, παίρνουμε δώρο ένα smartwatch Watch GT και ένα smartphone Υ5 2018! Τέλειο;

Tο Huawei P30 Pro, το βραβευμένο ως καλύτερο smartphone 2019-2020 από τον οργανισμό EISA «Best Smartphone 2019-2020» είναι σούπερ όμορφο και χρηστικό, ενώ για λήψη φωτογραφιών με κορυφαία ποιότητα σε όλες τις συνθήκες, το P30 διαθέτει τριπλή Camera Leica (κύρια κάμερα σούπερ ανίχνευσης 40 Megapixel f/1.8, έναν εξαιρετικά υπερ-ευρυγώνιο φακό 16 Megapixel f/2.2, και έναν τηλεφακό 8 Megapixel f/2.4.) και είναι εξοπλισμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 980 για ασυναγώνιστες ταχύτητες και επιδόσεις. Τέλος το νέο, πανέμορφο και πεντακάμερο NOVA 5T, μάς δίνει μοναδικές δυνατότητες λήψης πορτρέτων (ακόμη και στο σκοτάδι) αφού σχεδιάστηκε για όσους αναζητούν συνεχώς καινοτομίες, μοναδικά χαρακτηριστικά και εύκολους τρόπους να απαθανατίζουν τις καλύτερες στιγμές μας!

Με τέτοια hi-tech δώρα εννοείται πως θα επωφεληθώ στο maximum την 1+1+1 χριστουγεννιάτικη προσφορά της Huawei για να κάνω ευτυχισμένη την οικογένεια, τους φίλους και... εμένα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei

αλλά και Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ