Η Miele πρωτοπόρος εταιρεία στην κατασκευή καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας!

Η Miele πρωτοπόρος εταιρεία στην κατασκευή καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας!

Η Miele είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία με «δέσμευση» στην κατασκευή καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας, όπως εκφράζεται και από το Logo της, «ImmerBesser» που σημαίνει «Πάντα καλύτερα». Εμείς μιλήσαμε με την ιδιοκτήτρια της Miele Κηφισιάς, κα. Ελένη Τσουγκριάνη σχετικά με το brand αλλά και το νέο ξεκίνημα του καταστήματος!

ελένη τσουγκριανή

Μέσα σε τρία χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του πρώτου καταστήματος της Miele στην Κηφισιά και ήδη αλλάξατε χώρο. Τι σας ώθησε σε αυτή την κίνηση;

Μέσα στα πρώτα 3 χρόνια της λειτουργίας του Miele Boutique Κηφισιάς, αποκτήσαμε πιστούς και αγαπημένους πελάτες, αναλάβαμε εξ ολοκλήρου τον εξοπλισμό σε λευκές συσκευές πολλών σπιτιών και μέσα από τις υπηρεσίες Service που αποκλειστικά παρέχουμε στα Βόρεια προάστια, επισκεφθήκαμε χιλιάδες νοικοκυριά προσφέροντας πάντα την επίσημη και με εγγύηση ποιότητα των υπηρεσιών Miele. Στην πάροδο του χρόνου, η εμπιστοσύνη και η αγάπη των πελατών μας αυξάνονταν , όπως και οι ανάγκες που έπρεπε να καλύψουμε. Όταν η ευκαιρία παρουσιάστηκε με το ακίνητο προβολής που θέλαμε, προχωρήσαμε άμεσα στην νέα επένδυση και μέσα σε χρόνο ρεκόρ το νέο Miele Store στην Κηφισιά έγινε πραγματικότητα. Τι καινούργιο προσφέρετε μέσα από το νέο σας κατάστημα; Στο νέο μας κατάστημα, οι πελάτες μπορούν να ξεναγηθούν σε μια πλήρη έκθεση οικιακών συσκευών Miele. Μπορούν να δουν τις συσκευές σε πλήρη λειτουργία, τα νέα μοντέλα της σειράς GENERATION 7000 και άλλα. Κατά αποκλειστικότητα οι πελάτες μας θα δουν επίσης τη νέα σειρά εντοιχισμού Vitroline, όπως και τις έξυπνες συσκευές Miele του μέλλοντος που προσφέρουν μεγαλύτερο έλεγχο, μεγαλύτερη ελευθερία και ασυναγώνιστη άνεση. Το τελευταίο gadget που πραγματικά κάνει θραύση είναι η ρομποτική σκούπα που σκουπίζει μόνη της το πάτωμα όταν εμείς λείπουμε ή ξεκουραζόμαστε!

miele κηφισιά

Έχουμε δει τα εξουσιοδοτημένα αυτοκίνητα της Miele να κυκλοφορούν στα Βόρεια προάστια. Τι προσφέρετε στους πελάτες σας;

Εκτός από την αξεπέραστη ποιότητα των συσκευών Miele μέσα από το επίσημο και εξουσιοδοτημένο Service, προσφέρουμε το πρόγραμμα κατ' οίκον εκπαίδευσης της Miele, μια αποκλειστική υπηρεσία που παρέχεται στο σπίτι των πελατών μας. Παρέχουμε αναλυτική ενημέρωση για τις λειτουργίες και τη χρήση των συσκευών Miele έτσι ώστε να επωφελείστε πάντα από το τέλειο αποτέλεσμα.

miele χώρος

Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;

Μέσα από το καινούργιο μας κατάστημα, μας δίνεται η δυνατότητα επέκτασης και δραστηριοποίησης στο χώρο των επαγγελματικών συσκευών σε χώρους μαζικής εστίασης, φιλοξενίας, καταστημάτων υγειονομικού χαρακτήρα και άλλα. Επίσης συνεργαζόμαστε με αρχιτεκτονικά γραφεία και κατασκευαστές για μια συνολική λύση για εξοπλισμό σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. Στον ανανεωμένο μας χώρο, οι πελάτες μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τα νέα πρωτοποριακά υλικά για την κατασκευή των επίπλων κουζίνας που αντιπροσωπεύουμε.

miele συσκευές

INFO: Λεωφόρο Κηφισίας 279, Κηφισιά, Τ.: +30 210 6233120