Foyer Café Bistrot στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά

Foyer Café Bistrot στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μέσα σε ένα εμβληματικό κτήριο με ιστορία 120 χρόνων λειτουργεί το Foyer Café Bistrot, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη, αλλά και για όλους όσους επιθυμούν να βιώνουν καθημερινά την εμπειρία ενός χώρου υψηλής αισθητικής.

Δημοτικό Θέατρο

Αισθητική, ποιότητα, υπέροχες μουσικές επιλογές, ιδιαίτερες χειροποίητες γεύσεις και μια πλήρως ενημερωμένη λίστα κρασιών με εκλεκτές ετικέτες, δίνει το στίγμα της απόλαυσης στο Foyer Café Bistrot το οποίο συγκινεί και έλκει τους επισκέπτες του.

Foyer Café Bistrot

Το Foyer Café Bistrot μέσα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, καθώς και κατά την διάρκεια των θεατρικών παραστάσεων και των δρώμενων.

Foyer Café Bistrot ιλντα

Η διακόσμηση του φουαγιέ ακολουθεί πιστά τον χαρακτήρα του ιστορικού νεοκλασικού κτιρίου, με τον εντυπωσιακό πολυέλαιο, τις παλιές αυθεντικές καρέκλες του θεάτρου οι οποίες φέρουν ειδική αρίθμηση, τις φωτογραφίες - τεκμήρια μιας άλλης εποχής, τα έπιπλα και τα αντικείμενα με πρωταγωνιστή το κλασσικό πιάνο του θεάτρου, να δημιουργούν την αίσθηση Βερολινέζικου και Γαλλικού bistro εναρμονισμένα απόλυτα με τον χαρακτήρα του ιστορικού κτιρίου.

Foyer Café

Άρωμα θεάτρου, νοσταλγία, προσωπικότητα, ατμόσφαιρα. Με αυτά τα απλά αλλά και τόσο σημαντικά συστατικά φτιάχτηκε το Foyer Café Bistrot.

Foyer Café Bistrot ιλντα

Το Foyer Café Bistrot, το νέο εγχείρημα που φέρνει την υπογραφή των Πειραιωτών Κοσμά Καραβά, Δημήτρη Παναγόπουλου και Γιώργου Νικολάου, αποτελεί έναν σημαντικό πόλο έλξης για την καθημερινή ψυχαγωγία, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την νοσταλγία και την ποιότητα.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Foyer Café Bistrot

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32

Tηλ.: 2104100450

www.facebook.com/FoyerCafeBistrotPiraeus

www.instagram.com/FoyerCafeBistrotPiraeus