Εθιμοτυπική προσφορά δώρων στον Τροχονόμο Κηφισιάς

Εθιμοτυπική προσφορά δώρων στον Τροχονόμο Κηφισιάς

Τα καθιερωμένα δώρα στον τροχονόμο, στην Πλατεία Πλατάνου Κηφισιάς, μαζί με ευχές για Υγεία, Ασφάλεια και διαρκή προσφορά στην κοινωνία προσέφερε συμβολικά ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος μαζί με την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019.

Ειδικότερα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γεώργιος Κουμουτσάκος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Ανδρέα Βασιλόπουλο, το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Βασίλειο Ρόκκο, Δ/ντής Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής Ιωάννης Γιαννουδάκης και τον Διοικητή Τροχαίας Α' Τμήματος Βορειοανατολικής Αττικής (Κηφισιά) Παντελή Αναστασόπουλο προσέφεραν δώρα στο τροχονόμο στην Κηφισιά. Επίσης, δώρα προσέφερε και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Τον Δήμαρχο Κηφισιάς συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Αυλήτης, Μιχάλης Καυγαλάκης, Νίνα Ασπασία Βλάχου, Ζέτη Κασιμάτη, Αλέξιος Μακρής και ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου για θέματα Ασφάλειας, Αντιστράτηγος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ κ. Ιωάννης Σκλάβος.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γεώργιος Κουμουτσάκος, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ άλλων για θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης του Δήμου μας.