Ανόρθωση Περιγράμματος Προσώπου με το Face Elixir της ανάPLASIS

Ανόρθωση Περιγράμματος Προσώπου με το Face Elixir της ανάPLASIS

Το πρόσωπό μας εκτίθεται καθημερινά σε συνθήκες όπως η ηλιακή ακτινοβολία και η ρύπανση, που σε συνδυασμό με το στρες επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου η επιδερμίδα χάνει τη φυσική της συνεκτικότητα και εμφανίζει τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης.

Το Face Elixir- Για Σύσφιξη και Ανόρθωση Περιγράμματος Προσώπου – Με Ελίχρυσο, Μαύρη Πεύκη, Έλαιο Chia και Βιταμίνες Α και Ε της ανάPLASIS, βοηθάει στην επαναφορά της ελαστικότητας του προσώπου, ανορθώνοντας την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της νεανικότητα.

Τα έλαια Μαύρης Πεύκης, Chia και Ροδιού, προσφέρουν στην επιδερμίδα βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, καθώς και αντιοξειδωτικές ουσίες. Τα συστατικά αυτά, προσδίδουν ενυδάτωση και σφριγηλότητα στο πρόσωπο οδηγώντας στην αισθητή σύσφιξη του περιγράμματος του προσώπου και του λαιμού.

Οι Βιταμίνες Α και Ε φυτικής προέλευσης που περιέχει το ανάPLASIS Face Elixir, θωρακίζουν την επιδερμίδα χαρίζοντας υγεία και νεανικότητα στο πρόσωπο, ενώ προστατεύουν το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών.

Τα πολύτιμα αιθέρια έλαια που έχει η σύνθεσή του ανάPLASIS Face Elixir, ο ελίχρυσος, το γιασεμί, το μύρο, το σανδαλόξυλο και το νερολί, τονώνουν και συσφίγγουν την επιδερμίδα προκαλώντας ανόρθωση του περιγράμματος. Επιπλέον, έχουν αναγεννητικές ιδιότητες, αλλά και πλούσιες αντιοξειδωτικές ουσίες, που οδηγούν σε ανανέωση του προσώπου και χαρίζουν φωτεινότητα και ομοιομορφία στην όψη της επιδερμίδας.

Αρκούν 3-5 σταγόνες για να νιώσετε τη διαφορά. Με ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό, με κυκλικές κινήσεις, αφήστε τα ευεργετικά συστατικά του ανάPLASIS Face Elixir να δράσουν χαρίζοντάς λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα σας.

Τα προϊόντα της εταιρείας ανάPLASIS είναι υποαλλεργικά και διατίθενται σε Ελλάδα, Κύπρο και ΕΕ. Πωλούνται αποκλειστικά και μόνο στα φαρμακεία, ενώ αγορές μπορούν να γίνουν και μέσω του e-Shop www.anaplasisgroup.gr

Μάθετε περισσότερα για εμάς: https://anaplasis.gr

Κάντε μας LIKE: https://www.facebook.com/meleniaomorfia/

Ακολουθήστε μας στο Instagram: @anaplasis_greece