Transitions gen 8: The big event

Transitions gen 8: The big event

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 η εταιρεία οπτικών Βαϊράμογλου πραγματοποίησε στον μοναδικό χώρο του Κ8 στο κέντρο της Αθήνας την πρώτη επίσημη παρουσίαση στην Ευρώπη των πρωτοποριακών οφθαλμικών φακών Transitions Gen 8, προσφέροντας στο ελληνικό κοινό μια νέα τεχνολογία για στυλ, άνεση και προστασία των ματιών.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν συνεργάτες της εταιρείας και γνωστοί οπτικοί του κλάδου από όλη την Ελλάδα.

Ο Γρηγόρης Παπαδάκης, διευθύνων σύμβου­λος της εταιρείας Βαϊράμογλου, υποδέχθηκε τους προσκεκλημένους, ενώ τον ρόλο του παρουσιαστή της βραδιάς είχε ο Λάμπρος Φισφής που κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, ψυχαγωγώντας τους με το stand-up comedy show του.

Οι προσκεκλημένοι οπτικοί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Γενικό Διευθυντή Ευρώπης της Essilor, κ. Marco Caccini καθώς και τον Γενικό Διευθυντή Ευρώπης της Transitions, κ. Laurent Dosseville, οι οποίοι με τις ομιλίες τους σκιαγράφησαν τη στρατηγική σημασία που έχουν οι φακοί Transitions Gen8 και για τους δύο.

Η βραδιά γρήγορα εξελίχθηκε σε πάρτι, με τους εκλεκτούς καλεσμένους να απολαμβάνουν signature cocktails και να χορεύουν υπό τους μελωδικούς ρυθμούς των Gadjo Dilo.

Οι φακοί Transitions Signature® έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται ταχύτατα και να αλλάζουν σκουρότητα ανάλογα με την έκθεσή τους στον ήλιο. Η προηγμένη τεχνολογικά φωτοχρωμική τους ιδιότητα, τους καθιστά ξεκάθαρα ανώτερους από έναν απλό συμβατικό διάφανο φακό, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στην καθημερινή τους χρήση.

Είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινότητά σας, αλλά και για τις αυξημένες απαιτήσεις σας. Προσφέρουν ποιότητα όρασης, οπτική άνεση και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και το ηλιακό θάμβος. Οι φακοί Transitions Signature Gen8® προσαρμόζονται συνεχώς στο μεταβαλλόμενο φως, έτσι ώστε να έχουν πάντα την ιδανική σκουρότητα σε κάθε συνθήκη φωτισμού.

Transitions - Light Under Control

www.transitions.gr