Η νέα σειρά προϊόντων της ΙΚΕΑ φέρνει τη φύση στο σπίτι μας!

Η νέα σειρά προϊόντων της ΙΚΕΑ φέρνει τη φύση στο σπίτι μας!

H ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, αφιερώνει τον τελευταίο μήνα του χειμώνα, στη δημιουργία μίας γαλήνιας ατμόσφαιρας στο σπίτι και μας παροτρύνει να αποκτήσουμε μία ουσιαστική σχέση με τα αντικείμενα που μας περιβάλουν. Στο επίκεντρο βρίσκονται προϊόντα που θα φέρουν τη φύση μέσα στο σπίτι. Φυσικές αποχρώσεις αλλά και πιο έντονα χρώματα, μοντέρνα έπιπλα που ισορροπούν με πιο παραδοσιακές ρουστίκ επιλογές, τα νέα προϊόντα ΙΚΕΑ συνδυάζουν τη δημιουργικότητα και τη βιωσιμότητα.

Τα έπιπλα που προτείνει η ΙΚΕΑ γι’ αυτό το μήνα είναι φιλικά προς το περιβάλλον και παράλληλα υποστηρίζουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Το ντουλάπι με καθρέπτη KORNSJÖ είναι ιδανικό για κάθε δωμάτιο, ενώ ο μεγάλος στρογγυλός καθρέπτης που διαθέτει, φωτίζει και μεγαλώνει τον χώρο. Η αναπαυτική πολυθρόνα BINGSTA, σε κομψό γκρι ή σκούρο κίτρινο, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για χαλάρωση. Παράλληλα, με το νέο σκαμπό σχεδιαστηρίου LIDKULLEN θα υιοθετήσετε μία υγιή στάση σώματος, ενώ εργάζεστε. Απογειώστε τον χώρο με το ανθεκτικό χαλί HILDIGARD, σε βαθύ πράσινο χρώμα, που θα σας κάνει να νιώσετε ότι περπατάτε σε έναν πλούσιο κήπο.

Με γνώμονα τη βιωσιμότητα, τα λευκά είδη της σειράς παρουσιάζονται σε ρομαντικά μοτίβα και γήινους τόνους, ενώ σας παρέχουν απαλότητα και ζεστασιά. Ταυτόχρονα, προέρχονται από 100% βαμβάκι βιώσιμων πηγών. Για τους μικρούς φίλους της ΙΚΕΑ, η παιδική σειρά λευκών ειδών KÄPPHÄST με χαρούμενα μοτίβα μετατρέπει τον ύπνο σε διασκέδαση.

Για καθαρό αέρα στο σπίτι, επιλέξτε τις κουρτίνες GUNRID. Έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλωμένα μπουκάλια και όταν το ύφασμα έρχεται σε επαφή με το φως της ημέρας, εξουδετερώνει συστατικά που μολύνουν τον αέρα. Με έντονη επιρροή από τη φύση και σε μοτίβα από φύλλα, η συλλογή ολοκληρώνεται με τις κουρτίνες ALPKLÖVER που δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα δάσος.

Η νέα σειρά φωτιστικών TÄLLBYN θα προσφέρει ατμοσφαιρικό αλλά και λειτουργικό φωτισμό στο χώρο σας. Για μια ακόμη πιο βιώσιμη επιλογή, επιλέξτε το καπέλο φωτιστικού οροφής TORARED, φτιαγμένο από φύκια, το οποίο διαχέει ένα ζεστό φως και δημιουργεί ένα φυσικό ρουστίκ στιλ στον χώρο.

Τα διακοσμητικά της σειράς θα ανανεώσουν κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Για μια μοντέρνα αλλά και διαχρονική επιλογή, προτιμήστε το διακοσμητικό σετ TONAD. Παράλληλα, η νέα σειρά VANLIGEN με βάζα, κανάτες και διακοσμητικά κουτιά είναι εμπνευσμένη από τα παραδοσιακά κεραμικά, σε αποχρώσεις του πράσινου, μπλε, γκρι και κόκκινου.


Η νέα συλλογή κλείνει με τη σειρά TJILLEVIPS, από χειροποίητα καλάθια κατασκευασμένα από 6 διαφορετικά είδη φυτικών ινών: μπαμπού, ρατάν, ξερά φύκια, ίνες μπανάνας, λεύκα και γιούτα. Τα καλάθια TJILLEVIPS αποτελούν μία βιώσιμη επιλογή και έναν εύκολο τρόπο να οργανώσετε ή να διακοσμήσετε τον χώρο σας, φέρνοντας τη φύση στο σπίτι σας.


Τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ μας παροτρύνουν να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το περιβάλλον γιατί ξέρουμε ότι όλα συνδέονται! Ανακαλύψτε τα στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο IKEA.gr.
focus: ikea, επιπλα ikea
tags: ikea, ικεα, διακοσμηση σπιτιου, επιπλα, λευκά είδη, νεα συλλογη i