“Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα στην Ομορφιά”

“Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα στην Ομορφιά”

Αυτό υποστηρίζει ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο άνθρωπος που θα δημιουργήσει και θα βρίσκεται δίπλα σας, στη Semilac Make Up Academy.

Η αγάπη του για την ομορφιά σε συνδυασμό με το στυλ, τον ενέπνευσαν να μεταδώσει τις γνώσεις του σε όποια γυναίκα θέλει απλά να είναι ο εαυτός της, πάντα πιο όμορφη και πιο σίγουρη για την προσωπικότητα της!

Έτσι λοιπόν σε συνεργασία με τη Semilac Hellas ο καταξιωμένος σε Ελλάδα και Εξωτερικό Μake Up Artist Γιάννης Μιχαηλίδης, δημιούργησε ένα κύκλο σεμιναρίων για όλους όσους αγαπούν και θέλουν να μάθουν τα μυστικά της τέχνης του μακιγιάζ.

Η πολυετής εμπειρία του Γιάννη Μιχαηλίδη, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη και άριστη οργάνωση της Semilac Make Up Academy, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα και πιστότητα των σεμιναρίων.

Είτε είστε μια καθημερινή απλή γυναίκα που θέλετε τις σωστές συμβουλές ομορφιάς, για να μπορέσετε να γίνεται η μακιγιέζ του εαυτού σας, είτε ασχολείστε επαγγελματικά με το Make Up και θέλετε να εξελίξετε την τέχνη σας, στη Semilac Make Up Academy, θα βρείτε σίγουρα ένα πρόγραμμα που θα ταιριάζει στις αναγκές σας.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο νέο αυτό καινοτόμο ξεκίνημα, ώστε να βρούμε παρέα την Makeup Artist που κρύβετε μέσα σας!!! Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να μπείτε στο www.semilac.gr

Γιάννης Μιχαηλίδης Semilac