Η πιο δυνατή σχέση αγάπης είναι με το smartphone μας;

Η πιο δυνατή σχέση αγάπης είναι με το smartphone μας;

Τι τρέχει με τις γυναίκες και τα smartphones τους; Γιατί υπάρχει αυτή η σχέση αλληλεξάρτησης που αγγίζει επίπεδα... τρελού έρωτα; Τι μας ελκύει σε αυτά τα μικρά θαύματα της τεχνολογίας; Γιατί γίνονται η προέκταση του χεριού μας; Αυτές και πολλές παρόμοιες σκέψεις μού περνούν από το μυαλό την ώρα που αναζητώ με αγωνία το επόμενο smartphone μου και μπροστά από την οθόνη του tablet μου περνούν εκατοντάδες μοντέλα...

Τώρα θα με ρωτήσετε “Τι ακριβώς ψάχνεις;” ή “Πώς το θέλεις;” αλλά δεν είμαι σίγουρη για την απάντηση. Κοιτάξτε, κάποιες γυναίκες είναι ικανοποιημένες με ένα μοντέλο, όμορφο και λειτουργικό που θα κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη. Μερικές (και νομίζω ανήκω σε αυτή την κατηγορία) κυνηγούν πιο υψηλά standards, αναζητώντας την τελειότητα με πανίσχυρη κάμερα, γρήγορες συνδέσεις, ντιζαϊνάτη οθόνη αφής και χιλιάδες εφαρμογές που γίνονται απαραίτητες! Όχι, μην νομίζετε πως είμαι υπερβολική, σχολαστική ή λεπτολόγος. Καθόλου. Για την ακρίβεια με τη ματαιοδοξία να κυλά στο αίμα μου ενίοτε μπορεί να ενθουσιαστώ και από το περιτύλιγμα κι από την πρώτη ματιά να με γοητεύσει το απίθανο design ή ένα σούπερ μεταλλιζέ χρώμα ακόμη και μια μικρή λεπτομέρεια που σε άλλους ίσως φανεί ασήμαντη... Κι επειδή είμαι αυθόρμητος τύπος, σε αυτή την περίπτωση θα με τσακώσετε να κάνω κλικ στο add to cart μέσα σε δευτερόλεπτα!

huawei p40

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Γιατί κάπως έτσι ερωτεύτηκα τα νέα smartphones της σειράς P40, το P40 και το P40 Pro, της Huawei! Γιατί εδώ είδα ίσως τον πιο γοητευτικό black τόνο, που μου φέρνει στον νου το “σεληνιακό τοπίο” που απαθανάτισα πέρυσι στις διακοπές μου στην παραλία με τη μαύρη άμμο στον Περίβολο της Σαντορίνης. Μιλάω για το Old Time Classic Βlack, έναν από τους τόνους που “βάφει” το νέο Huawei Pro40 και με ταξιδέυει σε μέρη ονειρεμένα και γεμάτα μυστήριο.

Και για να μη νομίζετε πως είμαι... επιφανειακός τύπος, έρχομαι και στα τεχνικά προτερήματα του νέου μοντέλου, όπως η σταθερή απόδοση του Huawei Pro40 που διαρκεί, ο επεξεργαστής ανεπανάληπτων ταχυτήτων, η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας και η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Και για το τέλος άφησα το καλύτερο: Το ενσωματωμένο σύστημα κάμερας Ultra Vision Leica, σε δυο εκδοχές (τριπλής και τετραπλής κάμερας) καθώς και οι υπερ-ευρυγώνιοι και ευρυγώνιοι φακοί και τηλεφακοί του, οι οποίοι εγγυώνται υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίες με μια κίνηση για στιγμιότυπα που θα αξίζουν χιλιάδες likes! Όσο για τη photo gallery μου; Θα τη θαυμάζω στην τέλεια οθόνη HUAWEI Quad-curve, χωρίς πλαίσιο για ακόμη πιο θεαματική εμπειρία θέσης!

huawei p40 γκρι

Εάν κι εσύ εκτός από φανατική της τεχνολογίας είσαι και θαυμάστρια μιας άψογης εμφάνισης, να ξέρεις πως στη Huawei P40 Series, εκτός από το υπέροχο Old Time Classic Black θα βρεις και μια γκάμα από απίθανους τόνους οι οποίοι αποπνέουν κλασική κομψότητα από κάθε γωνία! To Silver Frost μοιάζει με τοπίο παγωμένης πόλης το ξημέρωμα, ενώ το Ice White θυμίζει άσπιλα λευκά σκανδιναβικά τοπία... που μοιάζουν σχεδόν ουτοπικά!

huawei

Τέλος, για όσους αναζητούν μια συσκευή πιο οικονομική και φιλική προς το πορτοφόλι τους, υπάρχουν τα δύο πιο προσιτά μοντέλα της σειράς, HUAWEI P40 Lite και HUAWEI P40 Lite E που έρχονται να καλύψουν κάθε απαίτηση και ανάγκη!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ