Τα παξιμάδια "Μεσόγειος γεύση ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ" με νέα εμφάνιση και υψηλή διατροφική αξία!

Τα παξιμάδια

Τα αγαπημένα παξιμάδια «Μεσόγειος γεύση Παπαδοπούλου» ξανασυστήνονται στους καταναλωτές με νέα εμφάνιση και ακόμα πιο… Μεσογειακή γεύση!

Όλες οι συνταγές αναβαθμίστηκαν σε γεύση και διατροφική αξία με την προσθήκη έξτρα παρθένου ελαιόλαδου και με την προσεκτική επιλογή όλων των συστατικών τους, που είναι εμπνευσμένα από τον πλούτο της μεσογειακής διατροφής, ενώ η σειρά εμπλουτίστηκε και με μια νέα γεύση: «Λαδιού, τύπου Κυθήρων».

Αναζητήστε τα ανανεωμένα παξιμάδια «Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου» στις νέες τους συσκευασίες, σε 3 υπέροχες γεύσεις: «Πολύσπορα», «Κριθαρένια», και «Λαδιού, τύπου Κυθήρων». Πάντα αφράτα και τραγανά, δεν χρειάζονται καν βρέξιμο! Σε ιδανικό μέγεθος και σχήμα για να δημιουργήσετε τα πιο απολαυστικά ντακάκια, ή να τα προσθέσετε στην αγαπημένη σας σαλάτα.

«Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου» και δώστε στη διατροφή σας χαρακτήρα… Μεσογειακό!

Σχετικά με την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.

Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 98 χρόνια ηγείται της Ελληνικής αγοράς μπισκότων με μεγάλη γκάμα γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες, όπως: Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers και Nutries. Κατέχει, επίσης, ισχυρή θέση στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως τα Krispies και οι Χωριάτικες φρυγανιές, ενώ ενισχύει την παρουσία της στην κατηγορία του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες με τις μάρκες Γεύση², Χωριανό, Αρχαία Σπορά και Plus.

Επιπλέον έχει κατακτήσει τη 2η θέση στην αγορά σε αξία με τις μπάρες Δημητριακών Digestive Bars, καθώς
πρόκειται για την 1η μπάρα δημητριακών με μπισκότο. Μελετώντας συνεχώς τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών, δημιουργεί λειτουργικά προϊόντα (Χωρίς Ζάχαρη/ Με β-γλυκάνη / Χωρίς Γλουτένη). Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 52 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις.

Περισσότερα στοιχεία για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο: https://papadopoulou.gr/, ενώ για πληροφορίες που αφορούν στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που ακολουθεί η εταιρεία μπορείτε να επισκεφτείτε το: https://papadopoulou.gr/corporatesocialresponsibility