Αυτά είναι τα top gadgets που θα πάρω μαζί μου στις διακοπές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτά είναι τα top gadgets που θα πάρω μαζί μου στις διακοπές!

Μαγιό check, σορτς check, καπέλο check, πέδιλα check, αντηλιακό check. Ένα - ένα μαρκάρω όλα όσα θα πάρω μαζί μου στις διακοπές στο εξοχικό μου στην Άνδρο με θέα το Αιγαίο. Ναι, φέτος έχω ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε να ηρεμήσω, να φορτίσω τις μπαταρίες μου και να χαλαρώσω με φόντο το απέραντο γαλάζιο, παρέα μόνο με το αγαπημένο μου μπικίνι αλλά και τα πιο απίθανα τεχνολογικά gadgets που έχει να μου προσφέρει η αγορά σήμερα! Με λίγα λόγια, σκοπεύω να μείνω μακριά από τον πολιτισμό, αλλά όχι μακριά από την τεχνολογία!

Και για εξηγηθώ, θα είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τους δικούς μου, θα φροντίσω να έχω φουλ συνδεσιμότητα για οτιδήποτε έκτακτο προκύψει στο γραφείο, ενώ θα “λιώσω” τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας posts... έτσι για να κάνω τους εχθρούς μου να ζηλεύουν. Τη μέρα θα κολυμπάω με τις ώρες και θα ανακαλύπτω συνέχεια καινούργιες μαγικές παραλίες αποτυπώνοντας τα πάντα σε φωτογραφίες και βίντεο, ενώ τα βράδια θα κάθομαι στο μπαλκόνι μου κάτω από τον έναστρο ουρανό όπου θα σερφάρω στο Internet ή θα παρακολουθώ ταινίες και συναρπαστικές τηλεοπτικές σειρές!

Πώς θα τα καταφέρω όλα αυτά; Λίγες μέρες πριν φύγω θα περάσω από το αγαπημένο μου κατάστημα, για να αποκτήσω τα πιο τέλεια gadgets. Και ξέρω που θα πάω ώστε να γλιτώσω χρόνο και χρήμα: Κατευθείαν στο stand της Huawei αφού ξέρω πως εδώ θα βρω το απόλυτο καλοκαιρινό πακέτο προσφορών με δώρο τον ΦΠΑ και απίστευτα προνόμια αξίας €300 και πάνω στις νέες συσκευές AG. Επιπλέον θα έχω ένα τέλειο εκπτωτικό Huawei Summer Service, εκπληκτικές τιμές σε μια μεγάλη γκάμα συσκευών και αξεσουάρ και λύσεις για όλα τα καλοκαιρινά μου «θέλω» - και πιστέψτε με, αυτά είναι πολλά!

Από που να ξεκινήσω; Λοιπόν, κοιτάω ξανά τη λίστα μου και σας την περιγράφω! Αρχίζω από την Νο1 επιλογή μου που δεν είναι άλλη από τα καλύτερα Photo Smartphones του 2020, τα Huawei P40. To Huawei P40 Pro έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη DxOMark για τις φωτογραφικές του ικανότητες και έχει βραβευτεί από τον παγκόσμιο οργανισμό TIPA ως το καλύτερο φωτογραφικό smartphone του 2020! Είναι λοιπόν πολύ φυσιολογικό το ότι η σειρά P40 της Huawei έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο, εφόσον είναι μακράν τα καλύτερα φωτογραφικά smartphone. Αν είσαι λοιπόν λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο και θέλεις να κρατάς τις αναμνήσεις του καλοκαιριού, και όχι μόνο, τόσο ζωντανές όσο την στιγμή που τις έζησες η Huawei είναι μονόδρομος για την επιλογή σου. Επιλέγω λοιπόν το P40 Pro ή κάποιο άλλο μοντέλο από την σειρά P40 και θα έχω τα πιο καθαρά και “ζωντανά” φωτογραφικά στιγμιότυπα του φετινού καλοκαιριού!

HUAWEI P40

Με σχεδιασμό που ξεχωρίζει, οθόνη Punch FullView 6,39", 8-πυρηνο επεξεργαστή, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία 4.000mAh, όλα τα μοντέλα της συλλογής P40... μπαίνουν παντού: Στη βαλίτσα, στον ταξιδιωτικό σάκο, στην τσάντα παραλίας ακόμη και στην τσέπη του τζιν σορτς μου ώστε να μην μένω ούτε λεπτό χωρίς σύνδεση με το υπόλοιπο κόσμο!

Κι επειδή διακοπές χωρίς ταινίες είναι σαν... ιστιοπλοϊκό χωρίς πανιά, επιδιώκω να δω ότι πιο σύγχρονο έχει να προτείνει η τεχνολογία στα tablets για να δικαιώσω πλήρως την ετικέτα της σινεφίλ που μου έχουν κολλήσει οι φίλοι μου!

ipad

Θα επιλέξω το ΜatePad T8 με οθόνη HD 8'', οκταπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 2GB και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, ενώ για ακόμη πιο απολαυστική εμπειρία θα αφεθώ στο MatePad Pro, ένα υβρίδιο tablet/laptop σε τέλειο χρώμα και σούπερ design! Με μοντέρνα οθόνη 2560 x 1600 pixels με κυρτό σχεδιασμό, μνήμη (RAM/ROM): 6 GB/128 GB, απόλυτη φορητότητα και συνδεσιμότητα, δεν θα με αφήσει να χάσω ούτε πλάνο από την αγαπημένη μου σειρά ακόμη και στην πιο απόκρυμνη παραλία της χώρας!

huawei

Όσο για τον ήχο; Θα έχω την τέλεια ακουστική εμπειρία χάρη στα ασύρματα ακουστικά FreeBuds 3 & Freebuds 3i που διαθέτουν το καλύτερο Active Noise Cancellation και φορτίζουν αυτόματα όταν βρίσκονται μέσα στη θήκη τους και τέλος δεν θα φύγω για το νησί εάν δεν φορέσω στον καρπό μου ένα από τα τελευταίας τεχνολογίας smartwatches Watch GT2, Watch GT2e και Band 4, με τέλειο design, πάνω από 100 προγράμματα γυμναστικής και δραστηριότητας, μέτρηση καρδιακού παλμού και πάνω από όλα με διάρκεια μπαταρίας 2 εβδομάδες, δηλαδή το φοράς, φεύγεις για διακοπές και το ξαναφορτίζεις όταν επιστρέψεις!

gadgets

watch

“Last but not least” που λένε και οι Άγγλοι, είναι τα απόλυτα hi-tech “εργαλεία” για τους workaholics, MateBook D15, MateBook D14 και MateBook 13 που τα συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους σκοπεύουν να μην σταματήσουν να δουλεύουν ούτε στις διακοπές τους συνδυάζοντας business και pleasure...

huawei laptop

huawei

Εγώ στέκομαι στo MateBook X Pro, που υπακούει απόλυτα το τρίπτυχο “Φορητότητα – Συνδεσιμότητα – Τεράστιες αντοχές στην μπαταρία” ατού που θα με απαλλάξουν από κάθε άγχος και στρες ώστε να είμαι δίπλα σε πρίζα όλη την ώρα... Επιπλέον, με την αξιοσημείωτη αναλογία οθόνης προς σώμα 91%1, η οθόνη FullView 3K σάς προσφέρει τεράστια θέαση με έντονες λεπτομέρειες. Ο λόγος διαστάσεων 3: 2 είναι ιδανικός για ανάγνωση και γραφή ενώ η γκάμα χρωμάτων κάνει τις εικόνες και τα βίντεο πιο ζωντανά και ρεαλιστικά σαν να είναι πραγματικά.

Για να ξέρετε, το δίκτυο συνεργατών της Huawei κάνει δώρο τον ΦΠΑ και επιπλέον ένα ασυναγώνιστο καλοκαιρινό πακέτο προσφορών, σε συνεργασία με Top Ελληνικά Applications, διαθέσιμο μέσω του Huawei AppGallery, σε όσους αγοράσουν Huawei AG συσκευή τελευταίας γενιάς.

Καλοκαιρινή καμπάνια προσφορών από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών: δώρο ο ΦΠΑ στις νέες συσκευές P40 Pro, P40, P40 lite, P40 lite e και Y5P, και επιπλέον προνόμια αξίας από €300 και άνω! Στο επίκεντρο του μεγάλου καλοκαιρινού πακέτου προσφορών βρίσκεται το κατάστημα εφαρμογών HUAWEI AppGallery, το οποίο αναπτύσσεται καθημερινά με ταχύτατους ρυθμούς, εντάσσοντας τα Top Applications στην Ελλάδα και προσφέροντας εξαιρετικά οφέλη στους τελικούς χρήστες. Δωρεάν 6μηνη συνδρομή στο HUAWEI Music, δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο HUAWEI Cloud, εκπτώσεις σε γεύματα, παραγγελίες ειδών supermarket, μετακινήσεις με ταξί και έκπτωση σε υπηρεσίες parking, είναι τα δώρα που μπορούν όλοι οι νέοι χρήστες AG συσκευών να απολαύσουν.

huawei
Κι επειδή μπορεί να με ρωτήσετε: “Όλα αυτά ωραία είναι, αλλά εάν συμβεί κάποιο ατύχημα, τί γίνεται;” εγώ θα σας απαντήσω: “Κανένα πρόβλημα!”. Θα επωφεληθώ από το Huawei Summer Service, που μου δίνει έκπτωση από 15% έως 61% σε επισκευές που αφορούν αντικατάσταση οθόνης ή / και πλακέτας, αλλά και έκπτωση 40% σε υψηλής ποιότητας προστατευτικά φιλμ οθόνης και πλάτης με επιλογή σχεδίου (για το φιλμ της πλάτης). Κι επειδή οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ κάθε Παρασκευή μας περιμένει ένα δώρο- έκπληξη!