«Το Ελληνικό, φυσικό, κατάλληλο για Vegan, μαλακτικό πλυντηρίου με φυσικό εκχύλισμα ελιάς, ιδανικό για βρέφη»

«Το Ελληνικό, φυσικό, κατάλληλο για Vegan, μαλακτικό πλυντηρίου με φυσικό εκχύλισμα ελιάς, ιδανικό για βρέφη»

Το φυσικό, κατάλληλο για Vegan , μαλακτικό υγρό ρούχων, το μοναδικό με φυσικό εκχύλισμα ελιάς για βρέφη Αρκάδι Baby, συμπληρώνει ιδανικά τη φυσική φροντίδα των βρεφικών σας ρούχων προσφέροντάς τους ιδιαίτερη φροντίδα και ασύγκριτη απαλότητα με ευχάριστο φυτικό άρωμα.

Η ειδικά σχεδιασμένη, για βρεφικά ρούχα, σύνθεσή του με φυσικό εκχύλισμα ελιάς, είναι εξαιρετικά αποτελεσματική επαναφέροντας την ελαστικότητα των ινών όλων των ρούχων (κουβερτούλες, σεντονάκια, μωρουδιακά ρουχαλάκια, λευκά είδη, βαμβακερά κλπ) διατηρώντας τα απαλά, αφράτα και μοσχομυριστά, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ενώ παράλληλα λειτουργεί προστατευτικά για την υπερευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού (δεν δημιουργεί αλλεργίες και άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες). Για τέλεια αποτελέσματα και για τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ρούχων, με την πάροδο του χρόνου, ενδύκνειται η χρήση σε συνδυασμό με το φυσικό, Vegan, βρεφικό υγρό πλυντηρίου Αρκάδι Baby.

Το φυσικό, κατάλληλο για Vegan , μαλακτικό υγρό ρούχων με φυσικό εκχύλισμα ελιάς για βρέφη Αρκάδι Baby, παράγεται στην Ελλάδα, είναι ιδανικό για τις υπερευαίσθητες βρεφικές επιδερμίδες, δεν προκαλεί ερεθισμούς, έχει ισορροπημένο pH, περιέχει 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, είναι υποαλλεργικό, δερματολογικά ελεγμένο, δεν περιέχει συνθετικά ή άλλα τοξικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες ενώ δεν έχει ελεγχθεί/δοκιμαστεί σε ζώα.

Αρκάδι Baby μαλακτικό

Είναι πιστοποιημένο από την διεθνή ηγετική εταιρεία, για την αξιολόγηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των δερμο-καλλυντικών και άλλων προϊόντων, Bio Basic Europe S.r.I. αναφορικά με τον υποαλλεργικό αλλά και δερματολογικό έλεγχό του. Έχει αναγνωριστεί ως 100% κατάλληλο για Vegan, από τον διεθνή οργανισμό «The Vegan Society» (που είναι ο μόνος αρμόδιος, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για τέτοιου είδους αναγνωρίσεις), αφού δε φέρει κανενός είδους ζωικό παράγωγο, έχει συσκευαστεί σε χώρους που δε γίνεται επεξεργασία ζωικών προϊόντων ή και υποπροϊόντων ενώ τόσο η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται όσο και το ίδιο το τελικό προϊόν, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Το φυσικό, κατάλληλο για Vegan , μαλακτικό υγρό ρούχων με φυσικό εκχύλισμα ελιάς για βρέφη Αρκάδι Baby, είναι διαθέσιμο σε συσκευασία 1 It, για 14 πλύσεις, σε όλα τα σημεία λιανικής πώλησης των δικτύων των μεγάλων αλυσίδων Super Market αλλά και σε αρκετά e-shop.