Το νέο smartwatch της Huawei είναι top gadget της σεζόν!

Πραγματικό κόσμημα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το νέο smartwatch της Huawei είναι top gadget της σεζόν!

Είναι επίσημο! Στη νέα σειρά του Νetflix, «Emily in Paris» ζηλέψαμε τη stylish θήκη του smartphone της Lily Collins, ενώ μαζί με την αγωνία για την ημερομηνία της παγκόσμιας πρεμιέρας του νέου James Bond οι fans περιμένουν τα επόμενα θαύματα της τεχνολογίας που θα κρατήσει ο Daniel Craig στα χέρια του...

huawei smart watch

Κορίτσια τί γίνεται με τα gadgets; Γιατί μας εξιτάρουν τόσο; Πόσο μυστήριο και γοητεία μπορούν να κρύβουν; Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ ως γνήσια Αιγόκερως που είμαι γοητεύομαι τρελά με την ιδέα πως με μια μικροσκοπικού μεγέθους ηλεκτρονική συσκευή, μπορώ να έχω τη ζωή μου σε τάξη! Με ένα smartwatch, για παράδειγμα, μπορώ να έχω τα πάντα στον καρπό μου, να ελέγχω την καθημερινότητα, τις δραστηριότητες και τα workouts μου με απόλυτη ακρίβεια! Και εννοείται πως δεν αλλάζω τα smartwatches και wearables της Huawei με τίποτα!

Huawei

Έτσι μόλις διάβασα πως κυκλοφόρησε το νέο Watch GT2 Pro δεν μπόρεσα να αντισταθώ και έτρεξα να το αποκτήσω. Με κρύσταλλο από ζαφείρι, σώμα από τιτάνιο, κεραμική πίσω επιφάνεια, τo νέο Huawei Watch GT 2 Pro θα γίνει Νο1 σύμμαχος της καλής φυσικής μου κατάστασης. Χάρη στα 100 και επιπλέον προγράμματα άθλησης (συμπεριλαμβανομένων και επαγγελματικών σπορ), το ενσωματωμένο GPS και την αδιαβροχοποίηση έως 5ΑΤΜ, ξέρω πως θα μου γίνει απαραίτητο στις προπονήσεις μου, ενώ επειδή είναι εξοπλισμένο και με συστήματα παρακολούθησης ύπνου, καρδιακών παλμών, άγχους και κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2) θα τα έχω όλα under control!

huawei

smartwatch της Huawei


Και επειδή νοιάζομαι και για τη chic και fit φίλη μου ξέρω τί θα της προτείνω: Το πρώτο smartwatch της Huawei με παραλληλόγραμμη οθόνη, σε τρία διαφορετικά χρώματα που όχι μόνο διαθέτει 96 προγράμματα προπόνησης αλλά και εντυπωσιακά animations γρήγορης προπόνησης που θα κάνουν τη γυμναστική της ακόμα πιο διασκεδαστική. Επιπλέον, το Huawei Watch FIT διαθέτει αρχιτεκτονική διπλού chipset και σύστημα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, ενώ η μπαταρία του φορτίζει γρήγορα και είναι τόσο ανθεκτική που, με τυπική χρήση, μπορεί να διαρκέσει και 10 ημέρες.

huawei ρολόι

Tο Watch GT 2 Pro διατίθεται με δώρο τα Freebuds 3i, έως και 31/10!

Huawei gadget

Και το καλύτερο από όλα; Έως τις 31/10 και όσο «τρέχει» το πρόγραμμα «Huawei Month», το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei προσφέρει τα best sellers της Huawei (AG smartphones (P40 lite, P40 lite e, P Smart S και Y5P), λάπτοπ (MateBook D 14"), τάμπλετ (T3 2+16 LTE) και smartwatches (Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI WATCH) σε τέλειες εκπτώσεις! Παράλληλα μέχρι το τέλος του μήνα θα βρεις κι ένα μεγάλο πακέτο προνομίων μέσω του Application Gallery, σε συνεργασία με τους παρόχους κορυφαίων και δημοφιλών εφαρμογών στην Ελλάδα