#AdmiralDeliveryTuesday: Η Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ στηρίζει την εστίαση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
#AdmiralDeliveryTuesday: Η Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ στηρίζει την εστίαση

Η Admiral προχωρά σε μια συμβολική πρωτοβουλία στήριξης του κλάδου εστίασης σε 65 φυσικά καταστήματα της μεγαλύτερης ελληνικής αλυσίδας αθλητικών ειδών, τα οποία βρίσκονται σε κόκκινες περιοχές της χώρας.

Η ενέργεια #AdmiralDeliveryTuesday έχει στόχο την υποστήριξη των επιχειρήσεων εστίασης που πλήττονται λόγω των αναγκαίων μέτρων ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο.

AdmiralDeliveryTuesday

Κάθε Τρίτη για τον μήνα Νοέμβριο, η ομάδα των ανθρώπων της Διεθνούς Αθλητικής ΕΠΕ οι οποίοι εργάζονται σε κάθε ένα Admiral Sports Shop που βρίσκεται σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής, τον Πειραιά, τη Βοιωτία, τη Δράμα, τον Έβρο, την Ημαθία, τα Ιωάννινα, την Καβάλα, την Καστοριά, το Κιλκίς, την Κοζάνη, τη Λάρισα, τη Νάξο, τη Ξάνθη, την Πέλλα, την Πιερία, τη Ροδόπη, τα Τρίκαλα και τη Χαλκιδική θα επιλέγει και θα παραγγέλνει ένα γεύμα από όποιο κατάστημα της περιοχής επιθυμεί.

«Είμαστε μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, με περισσότερους από 700 εργαζόμενους και 134 καταστήματα σε 4 χώρες. Έχουμε βιώσει και εμείς – και ζούμε ξανά σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες - τις συνέπειες του lockdown. Κάθε μαγαζί μας είναι κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και νιώθουμε ότι στα δύσκολα οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε όσο μπορούμε - αυτή είναι η σκέψη πίσω από την #AdmiralDeliveryTuesday. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε καθημερινά προκειμένου να συνεχίσουμε την ανάπτυξη μας παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε.», δήλωσε ο Δημήτρης Παναγάκος - Γενικός Διευθυντής της Διεθνούς Αθλητικής ΕΠΕ.

Η κορυφαία αλυσίδα αθλητικών ειδών έχει στην κατοχή της τα σήματα των αγαπημένων brands Admiral, KAPPA, Maui&Sons και STARTER και δραστηριοποιείται αδιάλειπτα από το 1977.

www.admiralsports.shop.