Ένα ακόμα βραβείο για την εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε στο Forum Export Leader Awards 2021

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ένα ακόμα βραβείο για την εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε στο Forum Export Leader Awards 2021

Μια ακόμα διάκριση έλαβε η εταιρεία Λακιώτης. Συγκεκριμένα βραβεύτηκε στο Forum Export Leader Awards 2021 , τα βραβεία για τις επιχειρήσεις της χώρας που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας.

Οι διακρίσεις Export leader awards 2021, απονεμήθηκαν την Τρίτη 02 Φεβρουαρίου 2021 στις πιο σημαντικές παραγωγικές επιχειρήσεις της χώρας καθώς επίσης και σε επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της χώρας.

Με όραμα και αποφασιστικότητα ο κος Λακιώτης, παρέλαβε το βραβείο και υποσχέθηκε σύντομα να μας ανακοινώνει μια ακόμα δυναμική συνεργασία εξωστρέφειας για την εταιρεία του.

Ο κος Αντώνης Λακιώτης, διευθύνων σύμβουλος της φερώνυμης εταιρείας προϊόντων μπάνιου, κουζίνας θέρμανσης πήρε τον λόγο και ανέφερε χαρακτηριστικά στη βράβευση και στην ομιλία του:

«Η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί μια από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες του κλάδου της ενώ κατατάσσεται σε ιδιαίτερα υψηλή θέση ανάμεσα στις 400 μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις. Με πλούσια εισαγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα και ταχύρυθμη εξάπλωση στην λιανική αλλά και χονδρική πώληση, η εταιρεία κατάφερε να εδραιωθεί ως μια από τις πλέον επιτυχημένες στο χώρο, επιτυγχάνοντας από τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς, κερδοφορία και συνεχή ανάπτυξη. Η εταιρεία επαυξάνει ακόμη περισσότερο το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα μέσα από την δημιουργία και διατήρηση ισχυρών συνεργασιών με κορυφαίους προμηθευτικούς οίκους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού.»

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε το απόσπασμα από την Βράβευση της εταιρείας ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε.: https://youtu.be/JrxqJ-bHMoE

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρίας ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. στο παρακάτω link : https://www.lakiotis.gr/