Sparklean: Η πρώτη online υπηρεσία καθαριστηρίου ρούχων που καλύπτει 24 περιοχές της Αττικής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Sparklean: Η πρώτη online υπηρεσία καθαριστηρίου ρούχων που καλύπτει  24  περιοχές της Αττικής

Η Sparklean, η πρώτη υπηρεσία που προσφέρει υπηρεσίες καθαριστηρίου μέσω app και website, επεκτάθηκε σε νέες περιοχές και πλέον εξυπηρετεί και τα βόρεια προάστια της Αθήνας. Στα νότια προάστια προστέθηκαν οι περιοχές Καλλιθέας και Δάφνης στις ήδη υπάρχουσες περιοχές της Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρκιζας, Αλίμου , Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου , Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, Ελληνικού και Αγίου Δημητρίου , καθώς και οι περιοχές Μαρούσι, Βριλήσσια, Πεύκη, Παπάγου, Χολαργός, Φιλοθέη, Ψυχικό, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή και Κηφισιά στα βόρεια προάστια.

Η Sparklean, μπορεί να μετρά μόνο 2 χρόνια λειτουργίας, όμως έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς πελάτες, καθώς η υπηρεσία που προσφέρει είναι χωρίς αμφιβολία καινοτόμα.

Μόνο 3 γρήγορα και εύκολα βήματα χρειάζονται για την πιο εύκολη, ξεκούραστη και οικονομική διαδικασία καθαριστηρίου και όλα ξεκινούν με τη δημιουργία ενός προφίλ μέσω του app ή του sparklean.gr σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια ο πελάτης επιλέγει ρούχα για πλύσιμο και σιδέρωμα, ανδρικά, γυναικεία, αλλά και είδη σπιτιού. Τέλος, επιλέγει τοποθεσία και ώρα παράδοσης και παραλαβής των ρούχων από τις 7:30 μέχρι και τις 20:30, ανά μισάωρο, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Σαββάτου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 15:00

Το βαν της Sparklean είναι πάντα στην ώρα του, έτοιμο να παραδώσει, πεντακάθαρα, μοσχομυριστά και σιδερωμένα ρούχα, αφού η Sparklean συνεργάζεται με τα καλύτερα καθαριστήρια της αγοράς, διατηρώντας παράλληλα σταθερές και οικονομικές τιμές.

Η Sparklean έχοντας ήδη κάνει μια δυναμική αρχή, έχει ως επόμενο στόχο την περαιτέρω επέκταση και τη συνεχή αναβάθμιση της υπηρεσίας που προσφέρει διευκολύνοντας την καθημερινότητα των χρηστών της ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς τηρώντας πάντα αυστηρά πρωτόκολλα για τη φροντίδα και προστασία της υγείας όπως επιβάλλεται .

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με την SPARKLEAN στο τηλέφωνο 6985022663 και στο email support@sparklean.gr