Η Κατερίνα Γερονικολού εμπιστεύεται την εταιρεία «Βαρελάς»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Γερονικολού εμπιστεύεται την εταιρεία «Βαρελάς»

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι μια γυναίκα των τεχνών. Ως ηθοποιός αγαπά την ιδιαίτερη και ξεχωριστή αισθητική σε κάθε στιγμή της ζωής της. Γι’ αυτό δεν θα μπορούσε ο προσωπικός της χώρος, το σπίτι της, να μην χαρακτηρίζεται από μοναδικότητα και καλλιτεχνική πινελιά.Για την ίδια η παραμικρή λεπτομέρεια μετράει και φυσικά ακόμα και τα πλακίδια αποτελούν σημαντική κομμάτι της διαμόρφωσης ενός καλαίσθητου χώρου. Γι’ αυτό εμπιστεύεται την εταιρεία VarelasHomeDesign για την επιλογή διαλεχτών πλακιδίων.

Η εταιρεία VarelasHomeDesign είναι μια ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο ειδών υγιεινής και πλακιδίων από το 1975. Πρόκειται για μια άκρως επιτυχημένη επιχείρηση που αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα της εξαιρετικής πορείας της στο χώρο είναι και τα εκατοντάδες έργα που φέρουν την υπογραφή της.

Ο Νίκος Βαρελάς, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας VarelasHomeDesign, επιθυμεί να προσφέρει στους πελάτες του τα καλύτερα προϊόντα, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με την ανθρώπινη επικοινωνία. Εξάλλου η φιλοσοφία της επιχείρησης είναι η φράση «όλα για τον άνθρωπο». Δεν είναι τυχαίο ότι ο Νίκος Βαρελάς είχε δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα New York Times σχετικά με το πως κατάφερε να αντιμετωπίσει το ζήτημα της οικονομικής κρίσης. Οι γνώσεις, το πραγματικό ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, η οικογενειακή παράδοση και το μεράκι στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει την εταιρεία VarelasHomeDesign.Με αυτές τις αξίες η οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζει να διαπρέπει και να εξελίσσεται.

Βασικός στόχος της εταιρεία «Βαρελάς» είναι φυσικά να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη σε κάθε σπίτι σε ό,τι αφορά στο δάπεδο, το μπάνιο, τη διακόσμηση ή την επένδυση κάποιου εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου συνδυάζοντας την ποιότητα και την εξυπηρέτηση με προσιτές τιμές που απευθύνονται σε όλους τους πελάτες.Η εταιρεία επίσης επιδιώκει την προσωπική επαφή με τους πελάτες και τη διατήρηση ουσιαστικών σχέσεων μαζί τους. Γι’ αυτό το προσωπικό της φροντίζει να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται συνεχώς ούτως ώστε να βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη και να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του.

Μια επιχείρηση με δημιουργικότητα, ταλέντο, φαντασία, ποιότητα και άρτιες επικοινωνιακές ικανότητες καταφέρνει να ικανοποιήσει τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η εταιρεία VarelasHomeDesign αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μια οικία διαφορετική με γούστο και προσωπική ματιά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρείας VarelasHomeDesign : https://varelas.com.gr/