Huawei FreeBuds 4i: Τα καταπληκτικά Active Noise Cancellation ακουστικά επιτέλους έφτασαν, σε ασυναγώνιστη τιμή και με δώρο ένα Huawei Band 4!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Huawei FreeBuds 4i: Τα καταπληκτικά Active Noise Cancellation ακουστικά επιτέλους έφτασαν, σε ασυναγώνιστη τιμή και με δώρο ένα Huawei Band 4!

Το οικοσύστημα συσκευών της Huawei με high-tech προϊόντα που αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα μεγαλώνει και στην Ελλάδα! Την αρχή φέτος κάνουν τα εξαιρετικά ασύρματα active noise cancelling ακουστικά Freebuds 4i, τα οποία κατέφθασαν και διατίθενται από το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας όχι μόνο σε καταπληκτική τιμή , αλλά συνοδεύονται και με απίθανο δώρο!

HUAWEI FreeBuds 4i: Active Noise Cancellation, μπαταρία που διαρκεί έως και 10 ώρες, κρυστάλλινη ποιότητα ήχου, τιμή ...απίστευτη!

Το πρώτο λανσάρισμα για το 2021 είναι ένα προϊόν που θα αγαπηθεί και θα συζητηθεί: τα ολοκαίνουργια TWS ακουστικά HUAWEI FreeBuds 4i, τα οποία προσφέρουν τεράστια διάρκεια μπαταρίας, μοναδικό και κομψό σχεδιασμό, κρυστάλλινη ποιότητα ήχου και Active Noise Cancellation (ANC). Τα HUAWEI FreeBuds 4i κληρονομούν τις εξαιρετικές δυνατότητες της σειράς HUAWEI FreeBuds, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας του ήχου και του αποτελεσματικού ANC και τις εξελίσσουν, επιτρέποντας σε όλους τους χρήστες να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία χρήσης που θα κάνει την καθημερινότητά τους διασκεδαστική!

Τα νέα ακουστικά της Huawei είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από την Δευτέρα 5 Απριλίου, και προσφέρονται από το επίσημο δίκτυο συνεργατών την εταιρείας σε ασυναγώνιστη τιμή και με δώρο ένα Huawei Band 4.

Μικρό μέγεθος, μοντέρνος σχεδιασμός

Huawei FreeBuds 4i

Έμπνευση για τον οβάλ σχεδιασμό των HUAWEI FreeBuds 4i ήταν η παγκοσμίου φήμης μαύρη παραλία της Ισλανδίας. Τα νέα ακουστικά της Huawei θα διατεθούν σε τρία χρώματα: λευκό (Ceramic White) μαύρο (Carbon Crystal) και κόκκινο (Black Honey Red).

Η θήκη φόρτισης των HUAWEI FreeBuds 4i έχει το ιδανικό μέγεθος για να χωρά στην παλάμη του χρήστη. Και τα ίδια τα HUAWEI FreeBuds 4i έχουν περάσει από χιλιάδες εργονομικούς ελέγχους προκειμένου να καταλήξουν σε ένα design που εφαρμόζει τέλεια στο αυτί του χρήστη, έτσι ώστε να μπορεί να τα φορά με άνεση για ώρες.

Οι σχεδιαστές της Huawei είχαν στο μυαλό τους κάτι πολύ συγκεκριμένο: τους δραστήριους και αεικίνητους χρήστες, που θέλουν, στις περιπέτειές τους, να μπορούν να απολαμβάνουν απερίσπαστοι την ομορφιά της ζωής, παραμένοντας ταυτόχρονα συνδεδεμένοι όπως εκείνοι το επιθυμούν. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της Huawei, τα HUAWEI FreeBuds 4i παρέχουν ποιοτικό, κρυστάλλινο ήχο κάθε στιγμή, οπουδήποτε.

Μουσική όλη μέρα

Η διάρκεια της μπαταρίας είναι σημαντικό κριτήριο αγοράς για τους καταναλωτές και τα HUAWEI FreeBuds 4i, παρά το μικρό τους μέγεθος, διαθέτουν μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας που διαρκεί τόσο όσο την χρειάζεστε.

Όταν είναι απενεργοποιημένη η λειτουργία ANC τα HUAWEI FreeBuds 4i υποστηρίζουν μέχρι και 10 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής ή 6,5 ώρες φωνητικών κλήσεων. Με τη βοήθεια της θήκης φόρτισης, η διάρκειά τους μπορεί να φτάσει τις 22 ώρες συνεχόμενης μουσικής αναπαραγωγής ή 14 ώρες φωνητικών κλήσεων. Με το ANC ενεργοποιημένο, υποστηρίζουν 7,5 ώρες συνεχόμενης μουσικής αναπαραγωγής και 5,5 ώρες φωνητικών κλήσεων [1]. Επιπλέον, έχουν δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης, καθώς 10 λεπτά φόρτισης τους εξασφαλίζει διάρκεια 4 ωρών. Τέλος στο αγχωτικό «θα μείνω από μπαταρία»!

Κορυφαία ηχεία, κρυστάλλινη ποιότητα ήχου

Τα HUAWEI FreeBuds 4i διαθέτουν προσαρμοσμένα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων δυναμικών προενισχυτών μήκους 10 χιλιοστών, οι οποίοι προσφέρουν μεγαλύτερο εύρος για ισχυρή απόδοση μπάσων. Τα ακουστικά διαθέτουν επίσης ένα ευέλικτο και ισχυρό διάφραγμα από πολυμερή "PEEK + PU", το οποίο χαρακτηρίζεται από υψηλή ευαισθησία και πλούσια δυναμική απόκριση, πράγμα που επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε και την παραμικρή λεπτομέρεια στη μουσική. Ταυτόχρονα, η εξαιρετικά προνοητική κατασκευή τους μειώνει τον θόρυβο του ανέμου και εξασφαλίζει σταθερότητα στα ηχητικά εφέ, για άνετη ακρόαση.

Τα HUAWEI FreeBuds 4i έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις μουσικές ανάγκες των χρηστών για διάφορα είδη mainstream μουσικής, συμπεριλαμβανομένης και της pop υψηλής ποιότητας. Η επαγγελματική ομάδα συντονισμού (tuning) συνδύασε διαφορετικά όργανα, ρυθμούς και φωνητικά στυλ για να προσαρμόσει την ποιότητα του ήχου, έτσι ώστε να ταιριάζει με τη συχνότητα της pop, προσφέροντας μια προ-ρυθμισμένη έξοδο ήχου, κατάλληλη για τις καθημερινές ανάγκες των περισσότερων χρηστών.

Άκου αυτό που θέλεις!

Τα HUAWEI FreeBuds 4i ανιχνεύουν τον περιβάλλοντα θόρυβο μέσω των μικροφώνων τους και παράγουν ένα αντίστροφο κύμα ήχου για τη μείωση του θορύβου. Ο αλγόριθμος ακύρωσης θορύβου (Noise Cancellation) έχει αναπτυχθεί με βάση τις συνθήκες θορύβου που επικρατούν σε συνηθισμένες περιστάσεις, όπως ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, τις δημόσιες συγκοινωνίες, ένα σιδηροδρομικό σταθμό, ένα γραφείο ή κάποιο άλλο μέρος με «βαβούρα». Η ειδική αυτή λειτουργία βελτιστοποιεί το ANC, παρέχοντας στους χρήστες αποτελεσματική εμπειρία ακύρωσης θορύβου.

Τα HUAWEI FreeBuds 4i διαθέτουν επίσης τη λειτουργία Awareness Mode, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε το περιβάλλον χωρίς να βγάλουν τα ακουστικά. Πατώντας και κρατώντας πατημένο το ακουστικό, τα HUAWEI FreeBuds 4i θα περάσουν αυτόματα από το Awareness Mode στο Active Noise Cancellation Mode, και αντιστρόφως.

Για την πιο αποτελεσματική μείωση του περιβάλλοντα θορύβου κατά τη διάρκεια κλήσεων, τα HUAWEI FreeBuds 4i χρησιμοποιούν τρεις διαφορετικές τεχνολογίες κατά των παρεμβολών, για τη βελτίωση της ποιότητας των κλήσεων. Η αποκλειστική τεχνολογία “beamforming” επιτρέπει στα μικρόφωνα να «πιάνουν» με ακρίβεια τη φωνή του χρήστη, το σύστημα διπλού μικροφώνου διαθέτει ειδικό αγωγό για να μειώνει αποτελεσματικά τον εξωτερικό θόρυβο του αέρα και η τεχνολογία μείωσης θορύβου AI φιλτράρει τον επιπλέον θόρυβο.

Ανταποκρίνεται στο άγγιγμά σου

Εκτός από την κρυστάλλινη ποιότητα ήχου, τα HUAWEI FreeBuds 4i παρέχουν και εξαιρετική εμπειρία αλληλεπίδρασης. Οι χρήστες με μια απλή χειρονομία μπορούν να ελέγχουν εύκολα την αναπαραγωγή μουσικής, να λαμβάνουν φωνητικές κλήσεις και να ενεργοποιούν τον θόρυβο. Τη στιγμή της σύνδεσης με κάποια συσκευή, οι πληροφορίες της μπαταρίας των ακουστικών καθώς και της θήκης φόρτισης εμφανίζονται ξεκάθαρα.

Τα Huawei FreeBuds 4i συνδέονται εύκολα με όλα τα smartphones που λειτουργούν σε οικοσύστημα iOS και Android για να προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία ήχου σε όλους. Όλα τα ακουστικά Huawei FreeBuds, όπως και τα Huawei FreeBuds 4i είναι συμβατά με όλα τα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και του iOS και του Android.

Η ισχυρή μπαταρία Huawei FreeBuds 4i με συνεχή αναπαραγωγή 10 ωρών, μοναδική και κομψή σχεδίαση, κρυστάλλινη ποιότητα ήχου και αποτελεσματικό Active Noise Cancellation επιτρέπει στους χρήστες να απελευθερώσουν πλήρως τη ζωτικότητα, τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό τους και να απολαύσουν μια άνετη εμπειρία ακρόασης κάθε στιγμή, οπουδήποτε.

[1] Τα δεδομένα φόρτισης και διάρκειας μπαταρίας προέρχονται από εργαστηριακές δοκιμές της Huawei. Ισχύει μόνο για ενσύρματη φόρτιση ή ασύρματη φόρτιση όταν στη θήκη φόρτισης έχει απομείνει τουλάχιστον 80%. Τα δεδομένα προέρχονται από εργαστηριακές δοκιμές της Huawei με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις: ένταση 50%, ενεργοποιημένη λειτουργία AAC και απενεργοποιημένο ANC. Η πραγματική διάρκεια της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την ένταση, την πηγή του ήχου, το περιβάλλον και τις συνήθειες χρήσης.

Απόκτησε τώρα τα Huawei Freebuds 4i με δώρο ένα Huawei Band 4i!

Απόκτησε τα Huawei Freebuds 4i τώρα σε ασυναγώνιστη τιμή και κάνε αυτομάτως δικό σου και ένα φανταστικό fitness gadget: ένα Huawei Band 4*! Με ενσωματωμένο αισθητήρα που καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς και ανιχνευτή του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα (SPO2), το «έξυπνο» αυτό band θα γίνει σύμμαχός σου σε κάθε μορφή φυσικής άσκησης, ενώ σε συνδυασμό με τα Freebuds 4i θα απογειώσει τις προπονήσεις σου.

Η προσφορά ισχύει έως και τις 18 Απριλίου! Μην τη χάσεις!