Η Zela Jet προσφέρει μια νέα διάσταση στον κόσμο των ιδιωτικών πτήσεων

Mια νέα διάσταση στα ταξίδια με επίκεντρο την Ελλάδα και την Κύπρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Zela Jet προσφέρει μια νέα διάσταση στον κόσμο των ιδιωτικών πτήσεων

H Zela Jet είναι μια νεοσύστατη εταιρεία που επικεντρώνεται στη διαχείριση ιδιωτικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων. Ανήκει στον όμιλο εταιρειών Zela Aviation, που καταγράφει μια σημαντική ιστορία δεκαέξι ετών στον χώρο της ναύλωσης και πώλησης αεροσκαφών, καθώς και των αερομεταφορών.

Η Zela Jet δημιουργήθηκε για να δώσει μια νέα διάσταση στη ζήτηση για ιδιωτικά ταξίδια, εστιάζοντας κυρίως στον χώρο της Ανατολικής Μεσογείου με επίκεντρο την Ελλάδα και την Κύπρο. Στο ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19, η Zela Aviation βρήκε την ευκαιρία να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στον ιδιωτικό ταξιδιωτικό τομέα με τη δημιουργία της Zela Jet, που εστιάζει στην ανάδειξη μιας νέας εμπειρίας ταξιδιού μέσα από ιδιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Zela Jet πλήρωμα

Ανδρέας Χριστοδουλίδης (Πρόεδρος Zela Jet), Γιώργος Δαμιανίδης (Συντονιστής Πωλήσεων Zela Jet), Κωνσταντίνος Ζούλιας (Υπεύθυνος Πωλήσεων Zela Jet)

Ο σχεδιασμός της δραστηριότητας της Zela Jet ακολουθεί πλήρως τα πρωτόκολλα υγιεινής που έχουν επιβληθεί, καθώς αναγνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος ταξιδιώτης, με την αναστολή των προγραμματισμένων αεροπορικών υπηρεσιών.

Η Zela Jet συνθέτει μια ομάδα πλήρως καταρτισμένων επαγγελματιών στον χώρο των αερομεταφορών, με βασικό χαρακτηριστικό την εμπειρία και την εξαιρετική εξυπηρέτηση. Στόχος της εταιρείας, να προσφέρει μια value for money προσέγγιση στα ιδιωτικά ταξίδια, με ασφάλεια, διακριτικότητα και αξιοπιστία.

Υπηρεσίες Zela Jet

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών της, η Zela Jet παρέχει ιδιωτικές εγχώριες και διεθνείς μεταφορές με ιδιωτικά αεροπλάνα και ελικόπτερα, καλύπτει όλες τις υπηρεσίες αεροδρομίου, ενώ παράλληλα παρέχει μεταφορές εδάφους σε όλους τους προορισμούς. Η Zela Jet σε συνεργασία με αεροπορικές εταιρείες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, προσφέρει μια ευρεία ποικιλία αεροσκαφών που καλούνται να ικανοποιήσουν τις ατομικές ταξιδιωτικές ανάγκες κάθε πελάτη, αλλά και τις ανάγκες που προκύπτουν στο πλαίσιο επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αυτό που κάνει την Zela Jet ξεχωριστή είναι η παροχή tailor made προτάσεων στους ταξιδιώτες και η εγγύηση πως κάθε πτήση βασίζεται στα υψηλότερα αεροπορικά πρότυπα, είτε πρόκειται για ταξίδια αναψυχής είτε για ταξίδια επαγγελματικής φύσης. Η Zela Jet, βασισμένη στην μακρόχρονη επιτυχία της Zela Aviation, διατηρεί γραφεία στην Λεμεσό, την Αθήνα και το Λονδίνο, καθιστώντας την επικοινωνία και τις υπηρεσίες της προσβάσιμες σε όλο το τμήμα της Βορειοδυτικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site της Zela Jet: http://www.zelajet.com/