Δοκίμασε τα Ροφήματα Γιαουρτιού Becel ProActiv!

Τα αγαπημένα ροφήματα γιαουρτιού Becel ProActiv ανανεώθηκαν και εσωτερικά και εξωτερικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δοκίμασε τα Ροφήματα Γιαουρτιού Becel ProActiv!

Η συνταγή των αγαπημένων ροφημάτων γιαουρτιού Becel ProActiv βελτιώθηκε και είναι τώρα εμπλουτισμένη με βιταμίνες B6 & D, που συμβάλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και με βιταμίνη Β1, που συμβάλλει στην καλή λειτουργία της καρδιάς. Παράλληλα, τα ροφήματα γιαουρτιού Becel ProActiv παραμένουν πηγή πρωτεϊνών και έχουν χαμηλά κορεσμένα λιπαρά.

Από πλευράς γεύσεων, στην κλασική γεύση και στη γεύση φράουλας, προστέθηκε και μια τρίτη, υπέροχη, εξωτική παραλλαγή με Τροπικά Φρούτα και Τζίντζερ!

Καινοτομία παρουσιάζει και η νέα συσκευασία, που κάνει πολύ πιο εύκολη την κατανάλωση των ροφημάτων και έχει μοντέρνο σχεδιασμό με ανάγλυφα μοτίβα. Να σημειώσουμε πως, τηρώντας τη δέσμευση βιώσιμης επιχειρηματικότητας της Upfield, η συσκευασία των ανανεωμένων ροφημάτων γιαουρτιού Becel ProActiv περιέχει 17,5% λιγότερο πλαστικό σε σχέση με το παρελθόν.

Ώρα να υιοθετήσετε έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής και να φροντίσετε τον εαυτό σας και την καρδιά σας. Για έμπνευση, μπείτε στο www.pro-activ.com και...ξεκινήστε τον ProActiv τρόπο ζωής!

Activ drinks

Σχετικά με το Becel ProActiv

To Becel ProActiv αποτελεί διατροφικό σύμμαχο της υγείας της καρδιάς μας εδώ και 20 χρόνια. Τα προϊόντα Becel ProActiv είναι κατάλληλα για όσους θέλουν να μειώσουν τη χοληστερίνη τους και να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Περιέχουν φυτικές στερόλες, που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνουν αποτελεσματικά τη χοληστερίνη. Διατίθενται σε πληθώρα επιλογών χρήσης: προϊόντα επάλειψης, ροφήματα γιαουρτιού, ροφήματα γάλακτος και επιδόρπιο γιαουρτιού.

Σχετικά με την Upfield

Στην Upfield, τη μεγαλύτερη εταιρεία φυτικών τροφίμων στον κόσμο, νοιαζόμαστε για τον άνθρωπο, αλλά και τον πλανήτη. Γι' αυτό, το όραμά μας είναι ένα «Καλύτερο μέλλον με βάση τη φυτική διατροφή». Θέλουμε να ενισχύσουμε την υγεία των ανθρώπων, να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους, προστατεύοντας, παράλληλα, τη βιωσιμότητα του πλανήτη μας.

Είμαστε ο μεγαλύτερος όμιλος παραγωγής και εμπορίας τροφίμων φυτικής προέλευσης στον κόσμο, ιδιαίτερα στην κατηγορία φυτικών προϊόντων επάλειψης (spreads) & φυτικών μη-γαλακτοκομικών προϊόντων εναλλακτικών των τυριών, με περισσότερες από 100 μάρκες, όπως Flora, Rama, Blue Band, Proactiv, Becel, I Can’t Believe It’s Not Butter, Country Crock και Violife, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών στην Ελλάδα εμπορικών σημάτων Βιτάμ, Άλτις και Becel ProActiv.

Με έδρα το Άμστερνταμ, διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε περισσότερες από 95 χώρες και έχουμε 15 εργοστάσια παραγωγής σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 4200 υπαλλήλους, από τους οποίους οι 121 εργάζονται στην Upfield Hellas, στα κεντρικά γραφεία μας στην Καλλιθέα και στο εργοστάσιο του Ν.Φαλήρου, ενώ η Arivia – μέλος και αυτή του διεθνούς οργανισμού εταιρειών Upfield από το 2020, με σύνολο 700 εργαζομένων και εργοστάσιο στη Δράμα, παράγει και εμπορεύεται τα 100% vegan προϊόντα VIOLIFE, τα οποία εξάγει σε πάνω από 60 χώρες στον κόσμο.

Πρωτοπόροι από το 1871 στην κατηγορία των spreads, διαθέτουμε ασύγκριτη εμπειρία, τεχνογνωσία αλλά και δημιουργικότητα. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να είμαστε μπροστά σε αυτήν τη νέα εποχή, που η ανάγκη για ένα καλύτερο μέλλον απαιτεί υγιεινά, νόστιμα προϊόντα με την καλύτερη ποιότητα. Θέλουμε να προσφέρουμε στον άνθρωπο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα "Καλύτερο μέλλον με βάση τη φυτική διατροφή”. www.upfield.com