Δείπνο της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Ομοσπονδίας στην Ολυμπιακή Ομάδα Ιστιοπλοίας του Τόκιο 2021

Έδωσαν το "παρών" σημαντικές προσωπικότητες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δείπνο της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Ομοσπονδίας στην Ολυμπιακή Ομάδα Ιστιοπλοίας του Τόκιο 2021

Δείπνο παρέθεσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στην Ολυμπιακή ομάδα που ετοιμάζεται να μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, όπου παρευρέθηκαν ο Ολυμπιονίκης στα 470 ανδρών Παναγιώτης Μάντης με τον προπονητή του Μιχάλη Μηλαίο, η Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη από τα 470 γυναικών με τον προπονητή της Ανδρέα Παπαδόπουλο, η Κατερίνα Δίβαρη από τα RSX με τον προπονητή της Ζαν Μαρκ Φάντη και ο Γιάννης Μιτάκης από τα ΦΙΝΝ.

Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η Ολυμπιακή Ομάδα Ιστιοπλοϊας ΤΟΚΙΟ 2021 με τους προπονητές, τον αθλητή ΑΜΕΑ Στρατό Αχλάτη και μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ο.

Λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών ο Ολυμπιονίκης Βύρωνας Κοκκαλάνης από τα RSX ανδρών με τον προπονητή του Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη, η Βασιλεία Καραχάλιου από τα Λέιζερ Ράντιαλ με τον προπονητή της Τάμας Εζες, ο Ολυμπιονίκης Παύλος Καγιαλής από τα 470 ανδρών, η Ολυμπιονίκης Αιμιλία Τσουλφά από τα 470 γυναικών και ο προπονητής του Μιτάκη, ο Θεόδωρος Πολυχρονίδης.

Την διοίκηση της ΕΙΟ εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Νίκη Αναστασίου, ο Α’ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος τομέα αθλητισμού Στέφανος Χανδακάς, ο έφορος εθνικών ομάδων Δημήτρης Χριστοφόρου, ο τεχνικός σύμβουλος Τάκης Νικηφορίδης και ο εκπρόσωπος των ιστιοπλόων στο Δ.Σ. Στράτος Αχλάτης.

Αθλητές σε Τόκιο

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη, Κατερίνα Διβάρη

Το κλίμα ήταν εγκάρδιο και με αυτό το δείπνο η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία έστειλε το μήνυμα στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές τους ότι σύσσωμη η ιστιοπλοϊκή οικογένεια είναι δίπλα τους και πιστεύει στις δυνατότητές τους για μεγάλες διακρίσεις στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη και ευχήθηκε από καρδιάς καλή επιτυχία.

Δείπνο σε αθλητές

Η πρόεδρος Νίκη Αναστασίου και ο Α’ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του τομέα αθλητισμού Στέφανος Χανδακάς δήλωσαν: «Πιστεύουμε ότι για μια ακόμα φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ελλάδα θα πανηγυρίσει ιστιοπλοϊκά μετάλλια. Η προετοιμασία των αθλητών μας έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, η διοίκηση ήταν στο πλευρό τους και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος η συλλογική προσπάθεια θα αποδώσει καρπούς».

Καλή επιτυχία, λοιπόν, και στους 8 αθλητές και αθλήτριες, θα σας παρακολουθούμε με αγωνία.