HUAWEI MatePad 11: Ένα... πολυεργαλείο σε μορφή tablet!

HUAWEI MatePad 11: Ένα... πολυεργαλείο σε μορφή tablet!

O Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των μαθητών, φοιτητών, πτυχιακών αλλά και των εργαζομένων που μπαίνουν με φόρα στις αίθουσες των συνεδριάσεων και θέλουν να κάνουν τα μαθήματά τους, τις εργασίες τους ή να ολοκληρώσουν τα πολύπλοκα projects τους χωρίς δυσκολία και χωρίς χάσιμο χρόνου.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, χρειάζεσαι έναν “βοηθό”, ένα “πολυεργαλείο” τεχνολογικής φύσεως που θα σου παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα για να κάνεις τα μαθήματά σου, να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου στο πανεπιστήμιο ή να φέρεις εις πέρας τα απαιτητικά projects της εταιρείας σου.

Το HUAWEI MatePad 11 είναι αυτό που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις, με αξιοπιστία, άριστη ποιότητα και ταχύτητα, χωρίς να χρειάζεται να μείνεις στάσιμος πάνω στη μικρή οθόνη του κινητού σου ή μπροστά από τον ογκώδες φορητό υπολογιστή σου, πατώντας το ένα κουμπί μετά το άλλο και να απογοητεύεσαι με την καθυστέρηση, τις μειωμένες ταχύτητες και δυνατότητες...

Το “έξυπνο” γραφείο του επαγγελματία

Έχεις στα χέρια σου ένα laptop σε μορφή tablet, αφού το HUAWEI MatePad 11 είναι πιο έξυπνο και εύχρηστο από σένα! Εάν ετοιμάζεσαι για μια παρουσίαση και θέλεις μια δεύτερη οθόνη, το Extend Mode θα σε διευκολύνει, ενώ η νέα λειτουργία Mirror θα σου επιτρέψει να προβάλλεις την οθόνη του υπολογιστή σου στο tablet, όπου με το “μαγικό” M-Pencil, μια αναβαθμισμένη δηλαδή γραφίδα, θα σχεδιάσεις τις ιδέες σου ή θα σημειώσεις τις παρατηρήσεις σου.

Η παρουσίασή σου με όλα τα στοιχεία της (εικόνες, κείμενα, φωτογραφίες, πίνακες) μπορεί να μεταφερθεί εύκολα μεταξύ των συνδεδεμένων συσκευών μέσω του Collaborate Mode και με ένα απλό drag & drop, αφού η αλληλεπίδραση μεταξύ του HarmonyOS 2 και των Windows είναι άριστη.

Θέλεις να βλέπεις όλες τις εφαρμογές μπροστά στα μάτια σου; Με το Multi-Window μπορείς να έχεις πρόσβαση μέχρι και σε τέσσερις εφαρμογές, ενώ μπορείς με το προηγμένο App Multiplier HUAWEI MatePad 11 να εκτελείς δύο εργασίες σε μία εφαρμογή: Γράφεις ένα e-mail στο ένα παράθυρο και παράλληλα τσεκάρεις ένα παλιότερο για στοιχεία που χρειάζεσαι σε άλλο παράθυρο. Τόσο απλά!

huawei matepad pencil

Ο καλύτερος φοιτητής είσαι εσύ!

Πολλές οι εργασίες σου, πολλές οι σημειώσεις σου, πολλά τα σημαντικά που πρέπει να διαβάσεις. Κάθε φορά ψάχνεις στην οθόνη του υπολογιστή σου να τα βρεις; Τέλος η ταλαιπωρία! Η νέα επιφάνεια εργασίας του MatePad 11 διαθέτει εντυπωσιακό design για να τα έχεις όλα οργανωμένα και μπροστά στα μάτια σου όποτε κι αν τα χρειαστείς.

Εάν είσαι δημιουργικός και “καλλιτέχνης” εκ γενετής, θα λατρέψεις το HUAWEI M-Pencil, αφού μπορείς να σχεδιάζεις και να γράφεις την ώρα που παρακολουθείς τον καθηγητή σου να μιλάει στην έδρα, ενώ παράλληλα έχεις από κάτω εύκολη πρόσβαση στις εφαρμογές που χρησιμοποιείς πιο πολύ με τη βοήθεια του Bottom Deck. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το Magnetic Keyboard μαζί με την αναβαθμισμένη γραφίδα για τις σημειώσεις σου, τις οποίες στη συνέχεια, με τη λειτουργία FreeScript του HUAWEI M-Pencil, θα τις μετατρέψεις σε ψηφιακό κείμενο και θα τις κοινοποιήσεις στους συμφοιτητές σου! Θα σε ευγνωμονούν, σίγουρα...

huawei note pad

O δικός σου σταθμός ψυχαγωγίας

Είσαι φανατικός με το gaming, τις ταινίες, τη μουσική και τις σειρές; Βρήκες τον... άνθρωπό σου! Το νέο HUAWEI MatePad 11 είναι το πρώτο που υποστηρίζει refresh rate 120hz, οπότε καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι μπροστά στα καλύτερα ever γραφικά. Συνδύασε αυτή τη μοναδική εμπειρία με το απίστευτο ηχοσύστημα τετραπλών ηχείων που διαθέτει για να νιώσεις σαν να βρίσκεσαι σε μια κινηματογραφική αίθουσα υψηλών προδιαγραφών!

note pad

Είσαι freak με τα social media και σου αρέσει να αλλάζεις καρτέλες με... ταχύτητα φωτός! Με το HUAWEI MatePad 11 η εναλλαγή γίνεται παιχνιδάκι, χωρίς καθυστέρηση και απολαμβάνοντας την ανανέωση της εικόνας χωρίς κολλήματα! Κι όλα αυτά θα τα χαίρεσαι ασταμάτητα, αφού η μπαταρία είναι “θηρίο” και αντέχει 12 ώρες... ατελείωτης χρήσης, ενώ με μια απλή προσαρμογή του frame rate θα πετύχεις και επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας.

huawei matepad

Η Huawei φέρνει στα χέρια σου έναν... superman της τεχνολογίας, ένα mini laptop σε μορφή tablet, ένα “πολυεργαλείο” για σένα που θέλεις να απολαμβάνεις κορυφαίες δυνατότητες και όλες τις προηγμένες τεχνολογίες σε ένα “κομψοτέχνημα” με λεπτή σχεδίαση, που δεν θα δυσκολευτείς να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου!

Tο HUAWEI MatePad 11 διατίθεται στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas, με δώρο το M-Pencil και το Magnetic Keyboard.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα εξής links:

Facebook: HUAWEImobileGR

Instagram: HUAWEImobilegr

YouTube: Huawei Mobile GR