21 ημέρες, 2 travel bloggers, 2 HUAWEI Watch 3 Pro, αμέτρητες προκλήσεις!

Πώς ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες τα smartwatches;

21 ημέρες, 2 travel bloggers, 2 HUAWEI Watch 3 Pro, αμέτρητες προκλήσεις!

Δύο διάσημοι travel bloggers διέσχισαν τη μισή Ευρώπη για να δοκιμάσουν το νέο HUAWEI Watch 3 Pro και να διαπιστώσουν κατά πόσο αποδίδουν οι λειτουργίες του σε διαφορετικές και ενίοτε ακραίες συνθήκες. Θαλάσσια σπορ, bungee jumping, ακραία καιρικά φαινόμενα, δύσκολες διαδρομές και όλα αυτά χωρίς φορτιστή για τρεις εβδομάδες - διαβάστε τη συναρπαστική περίληψη του ταξιδιού για να δείτε πώς τα πήγε το Watch 3.

Το περασμένο καλοκαίρι η HUAWEI προσκάλεσε δύο διάσημους travel bloggers να συμμετάσχουν σε ένα αντισυμβατικό εγχείρημα. Οι Zuzia (Instagram @treneiro.zuzia) και Andrzej Treneiro (instagram @treneiro.andrzej) φόρεσαν τα HUAWEI Watch 3 Pro στους καρπούς τους και ξεκίνησαν ένα ασυνήθιστο ταξίδι γεμάτο πολλές διαφορετικές προκλήσεις, με σκοπό να ελέγξουν τη συσκευή και τις λειτουργίες της σε διαφορετικές καταστάσεις και συνθήκες. Ο στόχος ήταν επίσης να τεστάρουν την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του HUAWEI Watch 3 Pro, χρησιμοποιώντας το ρολόι εντατικά και φορτίζοντας το μόνο μία φορά, λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι.

Το ταξίδι διήρκησε 21 ημέρες. Δείτε τα highlights στο παρακάτω link: https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/videos/1338233359979941

huawei ρολόι

Οι προκλήσεις που αντιμετώπισαν

Το πρώτο μέρος του ταξιδιού της Zuzia και του Andrzej ήταν στην Ελλάδα, όπου ξεναγήθηκαν στα στενά της Αθήνας από τον γνωστό ηθοποιό και μοντέλο, Νίκο Αναδιώτη. Είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα παλιά ελληνικά σοκάκια, καθώς και να δοκιμάσουν διάφορα θαλάσσια σπορ, όπως SUP. Από την Ελλάδα, οδήγησαν μέχρι τη Βουλγαρία, όπου τους υποδέχτηκε ο ηθοποιός Ivo Arakov. Οι δραστηριότητες που τους περίμεναν περιελάμβαναν καγιάκ και bungee jumping στο σπήλαιο της Πρόοδνας, πράγμα που εκτόξευσε πραγματικά τους καρδιακούς τους παλμούς!

Επόμενος σταθμός ήταν η Ρουμανία, όπου με τη συντροφιά του δημοφιλούς τηλεοπτικού παρουσιαστή και influencer Dani Otil βίωσαν μια ανεπανάληπτη off-road εμπειρία, οδηγώντας στα βουνά Bucegi. Στη συνέχεια χαλάρωσαν δίπλα στη φωτιά, παρέα με τη ρουμανική κοινότητα της HUAWEI. Η επόμενη μέρα ωστόσο ήταν εντελώς... μη χαλαρωτική, καθώς επισκέφθηκαν το θρυλικό κάστρο του Δράκουλα για ένα τρομακτικό δείπνο. Μετά το γεύμα, πήγαν για έναν περίπατο αργά τη νύχτα στο λόφο του κάστρου: ανατριχίλες!

huawei ταξίδι ευρώπη

Τις επόμενες ημέρες, είχαν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να δοκιμάσουν μερικές από τις 100+ αθλητικές λειτουργίες του Watch 3 Pro: wakeboard και water ski με τον ηθοποιό Stevan Piale στη Σερβία, ποδηλασία στη λίμνη Balaton με τον δημοφιλή YouTuber Abosi Barni, mountain biking με τον επαγγελματία BMX ποδηλάτη Elias Schwärzler και αναρρίχηση με τον tech-guru Stefan Warecka στην Αυστρία. Έκαναν μέχρι και χειμερινό σπορ μες στο κατακαλόκαιρο: curling στην παγκοσμίου φήμης Planica στη Σλοβενία. Ο τελευταίος σταθμός ήταν η Κροατία όπου η Zuzia και ο Andrzej συναντήθηκαν με τον τραγουδιστή Damir Kedžo και μαζί του ανακάλυψαν το όμορφο νησί Pag και την κροατική φύση - κολύμπησαν στην Αδριατική Θάλασσα και στη συνέχεια έκαναν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στην παραλία.

Η Zuzia, ο Andrzej και το Watch 3 Pro αντιμετώπισαν πολλές διαφορετικές προκλήσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Όχι μόνο τις ίδιες τις προκλήσεις των σπορ, αλλά και την ακραία βαλκανική ζέστη του Ιουλίου, καθώς και κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητό τους. Ο στόχος του ταξιδιού επιτεύχθηκε, όμως: εξέτασαν το ρολόι διεξοδικά και φρόντισαν να αξιοποιήσουν πραγματικά όλες τις λειτουργίες του. Ας δούμε πώς τα πήγε.

Οι απίστευτες δυνατότητες ενός smartwatch

Ο κύριος στόχος του ταξιδιού ήταν να διαπιστωθεί το κατά πόσο η μπαταρία του HUAWEI Watch 3 Pro είναι όντως σε θέση να επιβιώσει για εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς φόρτιση, και αποδείχθηκε ότι ναι, είναι. Παρόλο που το ταξίδι διήρκεσε συνολικά 21 ημέρες, η μπαταρία όχι μόνο δεν τελείωσε, αντιθέτως απέμεινε με άλλες 3,5 ώρες απόθεμα.

Επιπλέον, οι δραστηριότητες που είχαν προγραμματιστεί για τη Zuzia και τον Andrzej επιλέχθηκαν ειδικά για να δοκιμαστούν όλες οι βασικές λειτουργίες του Watch 3 Pro. Η μεγάλη ποικιλία αθλητικών λειτουργιών δοκιμάστηκε κατά τη διάρκεια όλων των extreme sports με τα οποία καταπιάστηκαν, αλλά αυτές δεν ήταν οι μόνες λειτουργίες που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού. Κατά την επίσκεψή τους στο κάστρο Μπραν στο Τρανσυλβανικό δάσος, έκαναν χρήση της λειτουργίας παρακολούθησης του επιπέδου στρες.

Κατά τη διάρκεια των ορεινών αποδράσεων τσέκαραν το υψόμετρο και όταν έτρεχαν στις πόλεις κατάφεραν να δοκιμάσουν τις λειτουργίες που καθιστούν το Watch 3 Pro μια πραγματικά ανεξάρτητη smart συσκευή: τηλεφωνικές κλήσεις μέσω eSim, μηνύματα, πλοήγηση GPS και σύνδεση με smartphones που τρέχουν σε διαφορετικά λογισμικά. Προφανώς, σε ένα απαιτητικό ταξίδι όπως αυτό είναι πολύ χρήσιμη η 24ωρη παρακολούθηση καρδιάς και παλμών και το HUAWEI Watch 3 παρέχει αυτή τη δυνατότητα με υψηλή ακρίβεια. Τέλος η δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων προσόψεων για το smartwatch ήταν μια ωραία πινελιά, χάρη στην οποία οι ταξιδιώτες μπορούν να θυμούνται την εκπληκτική περιπέτειά τους κάθε φορά που κοιτούν την οθόνη.

huawei watch pro

Σειρά σας να ταξιδέψετε!

Τώρα, χάρη στη Zuzia και τον Andrzej, γνωρίζετε ότι μπορείτε να φύγετε για μια μεγάλη περιπέτεια χωρίς να ανησυχείτε για τη φόρτιση το smartwatch σας. Το HUAWEI Watch 3 Pro, με την μπαταρία μεγάλης διάρκειας, θα ανταπεξέλθει ανεξάρτητα από το πόσο δραστήριος είστε και θα φροντίσει να καταγράψει όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την υγεία και την αθλητική σας δραστηριότητα. Φορέστε λοιπόν ένα smartwatch στον καρπό σας και κλείστε ένα ταξίδι!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα εξής links:

Facebook: HUAWEImobileGR

Instagram: HUAWEImobilegr

YouTube: www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ