Η Prince Silvero στην 74η ΕΚΘΕΣΗ ‘Σύγχρονες Δημιουργίες’ Greek Jewelry Show

Γνώρισε μεγάλη επιτυχία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Prince Silvero στην 74η ΕΚΘΕΣΗ ‘Σύγχρονες Δημιουργίες’ Greek Jewelry Show

Η Prince Silvero έδωσε το «παρών» με μεγάλη επιτυχία, στην 74η ΕΚΘΕΣΗ ‘Σύγχρονες Δημιουργίες’ Greek Jewelry Show που πραγματοποιήθηκε στις 8-10 Οκτωβρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο MEΚ Παιανίας.

Σε δύο μεγάλα εντυπωσιακά περίπτερα, ακριβώς στην είσοδο της Έκθεσης, στελέχη της εταιρίας υποδέχονταν με χαρά τους πελάτες της μετά από πολύμηνη αποχή λόγω της πανδημίας και τις συνέπειές της σε παγκόσμιο επίπεδο. Από την εταιρία, παρευρέθησαν ο Πρόεδρος κ. Λεωνίδας Βοντίτσος, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μίλτος Κανελλάκης, ο υπεύθυνος Πωλήσεων του brand Visetti κ. Κώστας Αλπέντζος καθώς και άλλα στελέχη της εταιρίας.

visseti

Aπό αριστερά προς τα δεξιά είναι ο υπεύθυνος Πωλήσεων του brand Visetti κ. Κώστας Αλπέντζος, από αριστερά προς τα δεξιά η Νατάσσα Σιαμπάνη marketing manager της Prince Silvero, στη μέση ο Πρόδερος κ. Λεωνίδας Βοντίτσος, τρίτος από δεξιά ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μίλτος Κανελλάκης και τ’άλλα στελέχη της εταιρίας.

H Prince Silvero παρουσίασε τις νέες της συλλογές σε ασημένιο και χρυσό κόσμημα, ασημένιες εικόνες, παιδικά είδη δώρων και άλλα είδη διακόσμησης όπως γούρια , κορνίζες κλπ. Επίσης στο περίπτερο του ‘Visetti’ οι πελάτες εντυπωσιάστηκαν από τη νέα συλλογή ατσάλινων κοσμημάτων και ρολογιών, για τη γυναίκα και τον άντρα που θέλει να ξεχωρίζει κάθε στιγμή της ημέρας.

visseti

Συνεργάτες, εκθέτες και επισκέπτες έκαναν αξιέπαινη προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί η έκθεση με επιτυχία και η Prince Silvero ανανέωσε το ραντεβού της και για την επόμενη 75η Έκθεση ‘Σύγχρονες Δημιουργίες και Εικαστικό Τμήμα’ που θα διεξαχθεί στις 14-17 Ιανουαρίου 2022, στο ΜΕΚ Παιανίας.

visseti