Lift & Massage Face Roller - Η Επανάσταση Στη Φροντίδα του Προσώπου από την Glow Era

H Glow Era μάς υπενθυμίζει πως ο κόσμος των καλλυντικών ΜΠΟΡΕΙ να συνδυάζει περιβαλλοντική ηθική και διαφάνεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Lift & Massage Face Roller - Η Επανάσταση Στη Φροντίδα του Προσώπου από την Glow Era

Για την Glow Era η φύση και η γυναίκα είναι δύο θηλυκές δυνάμεις που σέβεται, φροντίζει, αγαπάει και εμπνέεται από τις απεριόριστες δυνατότητές τους. Τα sustainable προϊόντα της αντλούν με σεβασμό τις αρχέγονες ευεργετικές ιδιότητες της φύσης για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας άμεσα και με τον πιο προσιτό τρόπο. Ούσα πάντα στην πρώτη γραμμή των φυσικών καλλυντικών η εταιρεία εμπλουτίζει την επαναστατική της σειρά περιποίησης προσώπου με τα απαραίτητα beauty tools, που θα γίνουν το must have αξεσουάρ της skincare ρουτίνας όλων μας.

Φυσική μεσοθεραπεία στο...σπίτι

Τα beauty tools συμπληρώνουν πλέον την καθημερινή περιποίηση κάθε γυναίκας, προσφέροντάς της λάμψη και νεότητα, με τον πιο φυσικό τρόπο. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, που αποτελεί προσιτή πολυτέλεια με εκπληκτικά αποτελέσματα μεσοθεραπείας στο σπίτι! Ευκολία στη χρήση, premium design και αισθητική, αλλά και τεχνολογία που ξεχωρίζει, συνθέτουν ένα εκπληκτικό προϊόν, που προσφέρει το πιο φυσικό lifting.

glow era

Η beauty περιποίηση αλλάζει πλέον ριζικά με το No1 Gadget Ομορφιάς: το Lift & Massage Face Roller.

Το Lift and Massage Face Roller ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές συσκευές περιποίησης και μασάζ προσώπου, καθώς με τον κατάλληλο συνδυασμό με τα φυσικά προϊόντα Glow Era, μπορεί να προσφέρει βαθιά φροντίδα και ενισχυμένη δράση με ασύγκριτα αποτελέσματα. Ταυτόχρονα βοηθά στην ανόρθωση του οβάλ, σύσφιξη του δέρματος και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, μέσω μιας φυσικής θεραπείας που διατηρεί τους μύες της επιδερμίδας σε τέλεια κατάσταση. Λίγες χρήσεις, 5-10 λεπτών την ημέρα, μπορούν να επιφέρουν θεαματικές αλλαγές στην όψη της επιδερμίδας, οξυγονώνοντάς την και ενεργοποιώντας τη μικροκυκλοφορία.

Αναγέννηση σε κάθε ηλικία!

Το Lift & Massage Face Roller απευθύνεται στις ώριμες επιδερμίδες και υπόσχεται σφριγηλότητα, ανόρθωση του οβάλ, μείωση των ρυτίδων και οριστική κάλυψη του πρηξίματος στην περιοχή των ματιών από τις πρώτες χρήσεις. Ο συνδυασμός της χρήσης του με sustainable προϊόντα που έχουν ως βάση το έκκριμα σαλιγκαριού Helix Aspersa και άλλα φυσικά στοιχεία, μπορεί να απογειώσει τα αποτελέσματα, ενεργοποιώντας τις φυσικές διαδικασίες παραγωγής κολλαγόνου και βελτιώνοντας την πυκνότητα και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες.

glow era

Στην κατηγορία των beauty tools, ανήκει φυσικά και το κλασικό και διαχρονικά αγαπημένο Derma Roller, που φροντίζει το δέρμα και προσφέρει αντιγήρανση, φυσική ανανέωση και αποχρωματισμός των πανάδων και δυσχρωμιών. Προτείνεται ο συνδυασμός της εφαρμογής του με τις αμπούλες σύσφιξης και ανάπλασης προσώπου και ματιών της Glow Era.

Όραμα καθαρής ομορφιάς και ethical φιλοσοφία

Μέσα από την ολοκληρωμένη, πολυτελή σειρά της με ριζοσπαστική δράση και διαφανή σύνθεση, η Glow Era σου δίνει πολλούς και διαφορετικούς λόγους, για τους οποίους αξίζει να αγαπάς και να περιποιείσαι τον εαυτό σου.

Ξεκίνα κι εσύ τώρα το ομορφότερο ταξίδι ομορφιάς, ανακαλύπτοντας εδώ όλα τα φυσικά προϊόντα, που θα γίνουν ο καλύτερός σου φίλος!

Σχετικά με την Glow Era

Η Glow Era δραστηριοποιείται στον χώρο της φυσικής κοσμετολογίας από το 2019. Είναι μία νέα Ελληνική εταιρεία και αποστολή της είναι να προσφέρει σύγχρονα καλλυντικά προηγμένης σύνθεσης από φυσικές πρώτες ύλες, σε κάθε γυναίκα που αγαπά την πολυτέλεια και επιλέγει φυσική ομορφιά και περιποίηση με αποτελέσματα. Όλα τα προϊόντα της Glow Era παρασκευάζονται στην Ελλάδα, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τα ζώα. Τα γραφεία της εταιρείας και οι εγκαταστάσεις παραγωγής βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη.