Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης από το «The Art Dose» στη Γλυφάδα

Η βραδιά είχε την σφραγίδα της Νίκης Καποπούλου

texni
MARKET NEWS 30.12.2021 08:00
Από Youweekly Team

Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή με έντονη την παρουσία της τέχνης διοργάνωσε το «The Art Dose» στη Γλυφάδα την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου. Η βραδιά είχε την σφραγίδα της Νίκης Καποπούλου, η οποία έδωσε την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό να επιλέξει μοναδικά art gifts, που δημιούργησαν κορυφαίοι Έλληνες και διεθνείς εικαστικοί, ειδικά για το «The Art dose».

art boutique

Νίκη Καποπούλου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δώρα στο πνεύμα των γιορτών, αλλά και με διαχρονική διάθεση, που μπορείτε να βρείτε ανά πάσα στιγμή στον χώρο μας, για να δείξετε στους αγαπημένους σας την αγάπη και τη σκέψη σας.

art boutique

Χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης από το «The Art Dose» στη Γλυφάδα

Ήταν ένα γιορτινό κάλεσμα με πολύ μουσική που επέλεξε o dj της βραδιάς, με γευστικούς πειρασμούς, γλυκές δημιουργίες, ζεστό κρασί και cocktails και έτσι καλωσορίσαμε τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου χρόνου. Μια απόλυτα γιορτινή απόδραση με την οποία είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε και πάλι κοντά και να θυμηθούμε τη συνύπαρξη, με οδηγό την τέχνη, που χάρηκαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν.

boutique texnis

Τσαγκάρη Δήμητρα, Νίκη Καποπούλου

Τα μοναδικά art gifts δημιουργήθηκαν από σημαντικούς καλλιτέχνες. Ανάμεσα σε άλλα θα βρείτε εδώ όλη την περίοδο των γιορτών μοναδικά δώρα που φέρουν την υπογραφή των: 2Fast Aiiroh, Alain Mimouni, Benjamin Spark, Caroline de Souza, Cédric Bouteiller, Ghost Art, Hawini, Mr. Brainwash, Richard Orlinski, Στάθη Αλεξόπουλου, Αντώνη Καστρινάκη, Ανδρέα Ψαράκοu, κ.ά.

art boutique

Wafic Idriss, Αμαλία Karen

Η γιορτή διοργανώθηκε με όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού.

sweets art

Χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης από το «The Art Dose» στη Γλυφάδα

INFO

The Art Dose: Α. Μεταξά 33, Γλυφάδα, Αττική, Florida Mall

τηλ. 2109680505 www.theartdose.com

Share