Οι make-up artists Καίτη και Χαρά Τομαζίνου μας παρουσιάζουν τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ για τον χειμώνα του 2022!

Για φρέσκια και φυσική επιδερμίδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι make-up artists Καίτη και Χαρά Τομαζίνου μας παρουσιάζουν τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ για τον χειμώνα του 2022!

Νέα χρονιά…νέες τάσεις στο πιο σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής μας, το μακιγιάζ! Το εντάσσουμε στα καθημερινά looks μας και στις επίσημες εξόδους μας, καθώς η προσεγμένη εμφάνιση μας φτιάχνει την διάθεση και, με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να στείλουμε όλη την θετική μας ενέργεια στην νέα χρονιά!

Τολμηρά χρώματα σκιών, σχέδια και συνδυασμοί χρωμάτων σας επιτάσσουν να τα τολμήσετε και να έχετε το πιο λαμπερό και επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ιδανικές αποχρώσεις που θα τονίσουν το χρώμα των ματιών σας. Σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας eyeliner, θα δείτε ένα όμορφο και ιδιαίτερο αποτέλεσμα στο βλέμμα σας.

Για φρέσκια και φυσική επιδερμίδα, το ρουζ σε γήινες και ροζ αποχρώσεις θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος! Θα αναδείξει την επιδερμίδα σας και θα σας προσφέρει φωτεινότητα και ζεστό τόνο.

τομαζίνου

Φέτος έχουμε και το δυναμικό comeback από τα ‘90s που θέλει τα χείλη σας βαμμένα σε ήπιο τόνο ή σε nude αποχρώσεις, κοντινές με το φυσικό τους χρώμα. Ταιριάζει αρμονικά σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις περιστάσεις και μας προσφέρει ένα κομψό και περιποιημένο αποτέλεσμα.

Η Καίτη Τομαζίνου έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους make-up artists της Ελλάδας. Με σπουδές στην αισθητική και το επαγγελματικό μακιγιάζ, με εξειδίκευση στα special effects, στο body painting, τη χρωματολογία και τη χρωματική ανάλυση δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει μια λαμπρή καριέρα που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Στα βήματα της μητέρας της, βαδίζει και η Χαρά Τομαζίνου με ακόμα πιο φρέσκια ματιά, με την όρεξη και το μεράκι που κληρονομεί, προσφέρει τις δικές της υπηρεσίες κάνοντας πλέον το μακιγιάζ οικογενειακή υπόθεση!

Μπορείτε να συναντήσετε την Καίτη και την Χαρά στο boudoir τους στο Περιστέρι (Ηροδότου 17, 12134) και να αναδείξετε τη δική σας προσωπική ομορφιά.