Ζυθοποιία ΦΤΕΛΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ «DGR 2022 SANTORINI»

Το Distinguished Gentleman's Ride δημιουργεί θεματικές διαδρομές σε όλο τον κόσμο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζυθοποιία ΦΤΕΛΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ «DGR 2022 SANTORINI»

Το Distinguished Gentleman's Ride δημιουργεί θεματικές διαδρομές σε όλο τον κόσμο για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και την συγκέντρωση κεφαλαίων για την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών, ενώνοντας κλασικούς και vintage μοτοσικλετιστές, παλιούς και νέους σε όλο τον κόσμο. Ο ιδρυτής Mark Hawwa έφτασε στην έμπνευση για το θέμα «κομψού ντυσίματος» το 2012, όταν είδε μια φωτογραφία του Don Draper από την τηλεοπτική εκπομπή Mad Men να κάθεται σε μια κλασική μοτοσυκλέτα ενώ φορούσε ένα κοστούμι. Η Triumph αποφάσισε ότι το Distinguished Gentleman’s Ride ενσωματώνει όλα όσα υμνούν τη μοτοσυκλέτα και έχει υποστηρίξει την εκδήλωση για αρκετά χρόνια, παρακολουθώντας στη διάρκεια το DGR να γίνεται παγκόσμιο γεγονός.

αγώνας με μοτοσικλέτες

ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Από την έναρξή του, το The Distinguished Gentlemen's Ride έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες χώρες, πόλεις και κωμοπόλεις χρόνο με τον χρόνο. Το 2021, περισσότεροι από 65.000 διακεκριμένοι κύριοι πήραν τις κλασικές και vintage μοτοσικλέτες τους και οδήγησαν Μαζί και Χωριστά σε περισσότερες από 2000 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Φέτος στο νησί της Σαντορίνης στις 22 Μαΐου 2022 το DGR φιλοξενείται σε έναν πραγματικά κοινωνικά ευαισθητοποιημένο νέο χώρο την Ζυθοποιία Φτέλος όπου θα πραγματοποιηθεί η αφετηρία της θεματικής διαδρομής των μηχανών στις 10:00 το πρωί και ο τερματισμός τους κατά τις 14:00 η ώρα το μεσημέρι με party, φαγητό και μοναδικές craft μπίρες της χορηγού Φτέλος καθώς και συναυλία της rock μπάντας “Los Volcanos”.

αγώνας motorbike

ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΡΟΣ

Αν θέλεις να βάλεις τα Κυριακάτικά σου και να λάβεις μέρος στο Distinguished Gentleman’s Ride, μπορείς να πάρεις περισσότερες πληροφορίες ή να εγγραφείς για να ξεκινήσεις τη συγκέντρωση χρημάτων επισκεπτόμενος τον ιστότοπο του DGR ή να παραβρεθείς στην φιλανθρωπική εκδήλωση, διασκεδάζοντας μαζί μας στην Ζυθοποιία ΦΤΕΛΟΣ την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στις 14:00 όπου θα συγκεντρωθούν δωρεές για την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών σε όλο τον πλανήτη.

www.ftelosbrewery.com.