Τα κεφτεδάκια ΙΚΕΑ γιορτάζουν!

Από τις 23 έως και τις 28 Αυγούστου

Τα κεφτεδάκια ΙΚΕΑ γιορτάζουν!

Από τις 23 έως και τις 28 Αυγούστου, η ΙΚΕΑ υποδέχεται στα καταστήματά της μικρούς και μεγάλους με πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα!

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, με αφορμή την Ημέρα για τα κεφτεδάκια στη Σουηδία (23 Αυγούστου), προσκαλεί το κοινό στα καταστήματά της ανά την Ελλάδα από τις 23 έως τις 28 Αυγούστου*, σε μία εβδομάδα γιορτής με μεγάλους διαγωνισμούς, πλούσια δώρα ΙΚΕΑ, δοκιμή της μεγάλης ποικιλίας κεφτέδων και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Τα γνωστά σε όλους σουηδικά κεφτεδάκια εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε βιβλίο μαγειρικής το 1754 και αποτελούν σύμβολο της σουηδικής γαστρονομικής κληρονομιάς. Στα εστιατόρια της ΙΚΕΑ, άρχισαν να σερβίρονται το 1985, και πλέον ένα δισεκατομμύριο κεφτεδάκια όλων των ειδών (κλασικά, κοτόπουλου, λαχανικών και plant balls) σερβίρονται κάθε χρόνο ανά τον κόσμο.

ΙΚΕΑ κεφτεδάκια

Τα σουηδικά κεφτεδάκια συστήθηκαν στο ελληνικό κοινό το 2001, χρονιά που ήρθε η ΙΚΕΑ στη χώρα μας και έκτοτε έχουν πουληθεί περισσότερες από 5,5 εκατομμύρια μερίδες κεφτεδάκια στα εστιατόρια της εταιρείας, καθιστώντας τα κεφτεδάκια το δημοφιλέστερο πιάτο του μενού της ΙΚΕΑ.

Με αφορμή την Ημέρα για τα κεφτεδάκια στη Σουηδία, η ΙΚΕΑ σάς καλεί για μία εβδομάδα να γιορτάσετε μαζί της στα καταστήματα, να δοκιμάσετε όλη την γκάμα κεφτέδων, να διεκδικήσετε δωροκάρτες ΙΚΕΑ, είδη κουζίνας και άλλα πλούσια δώρα μέσα από διαγωνισμούς που θα λάβουν χώρα στα καταστήματα και να βρείτε όλες τις μοναδικές προσφορές στο Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων και Εστιατόριο της ΙΚΕΑ.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα ΙΚΕΑ και γιορτάστε κι εσείς τα αγαπημένα σας κεφτεδάκια!

Μάθετε περισσότερα στο IKEA.gr

*Για τις 28 Αυγούστου η ενέργεια ισχύει μόνο για το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο

TAGS