Ο Νοέμβριος στο Mediterranean Cosmos είναι γεμάτος παιχνίδια και χορό!

Το Mediterranean Cosmos δίνει την πιο fun διάσταση στις Πέμπτες και τις Παρασκευές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νοέμβριος στο Mediterranean Cosmos είναι γεμάτος παιχνίδια και χορό!

Το Mediterranean Cosmos δίνει την πιο fun διάσταση στις Πέμπτες και τις Παρασκευές του Νοεμβρίου. Μια σειρά από διαδραστικές δοκιμασίες και μαθήματα χορού από επαγγελματίες χορευτές περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να απολαύσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Το Αγροτόσπιτο του Μαστροχαλαστή

cosmos

Από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, το Αγροτόσπιτο μεταμορφώνεται στο σπίτι του Μαστροχαλαστή, και τα παιδιά καλούνται να ολοκληρώσουν τις δοκιμασίες και να φτιάξουν το σπίτι του. Οι δοκιμασίες-παιχνίδια, ξεκινούν με τον Υδραυλικό Λαβύρινθο, που οι μικροί μας φίλοι πρέπει να κατασκευάζουν σωστά για να περνάει από μέσα το μπαλάκι του τένις. Η σημασία του Υδραυλικού Λαβυρίνθου είναι μεγάλη, καθώς τα παιδιά διδάσκονται με διασκεδαστικό τρόπο έξυπνα tips για να κάνουν σωστή χρήση και κατανάλωση του νερού, χωρίς να το σπαταλούν.

Let’s Get Physical

physical

Κάθε Παρασκευή, πάμε για χορό στο Mediterranean Cosmos! Οι καλύτεροι δάσκαλοι χορού της πόλης, περιμένουν μικρούς αλλά και μεγάλους για να τους μάθουν εντυπωσιακές φιγούρες και τα μυστικά της τέχνης του χορού. Οι δάσκαλοι, θα παρουσιάσουν χορούς από όλο τον κόσμο, και όσοι συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν την εβδομάδα με χορό, μουσική και διασκέδαση.

Ο Νοέμβριος στο Mediterranean Cosmos είναι γεμάτος εκπλήξεις!

  • Το Αγροτόσπιτο του Μαστροχαλαστή Κάθε Πέμπτη, 18.00-21.00
  • Let’s Get Physical Κάθε Παρασκευή, 18.00-21.00 Είσοδος Ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τo www.mediterraneancosmos.gr

https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial/

https://www.instagram.com/mediterraneancosmosofficial/