Νέα εορταστική Occasionwear συλλογή, για κάθε festive περίσταση από τα Marks & Spencer!

Τα Marks & Spencer «ντύνουν» λαμπερά τις φετινές γιορτές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα εορταστική Occasionwear συλλογή, για κάθε festive περίσταση από τα Marks & Spencer!

Τα Marks & Spencer «ντύνουν» λαμπερά τις φετινές γιορτές με ρούχα για κάθε περίσταση, μέσα από την τελευταία συλλογή M&S Occasionwear. Δημιουργήστε το δικό σας εκθαμβωτικό & ultra festive look επιλέγοντας μέσα από κομμάτια που προσαρμόζονται σε κάθε στυλ, όπως μεταξένιες σατέν φούστες, ρούχα με παγιέτες & βελούδινες υφές , καθώς επίσης και πλεκτά με νορβηγικό σχέδιο σε διάφορες πλέξεις.

marks glam

Ρεβεγιόν, βόλτα για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, δείπνο με τους αγαπημένους…το σίγουρο είναι ότι φέτος θα λάμψετε σε κάθε περίσταση με τα αγαπημένα σας κομμάτια M&S!

marks knit

Στη νέα συλλογή πρωταγωνιστούν υφάσματα βιώσιμης προέλευσης και υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια, με το signature μοντέρνο στυλ Marks & Spencer.

marks skirt

Η χρωματική παλέτα των φετινών Χριστουγέννων περιλαμβάνει έντονες αποχρώσεις του γιορτινού κόκκινου και του ασημί, του μπλε ηλεκτρίκ, του φωτεινού ματζέντα και του πράσινου σμαραγδί. Διαλέξτε ανάμεσα από μια ποικιλία υφασμάτων και outfits, σχεδιασμένων με υπέροχο φινίρισμα για να συνοδεύσετε τις εμφανίσεις που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

marks bag

Το layering συνεχίζει και φέτος να είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις, και επιτυγχάνεται εύκολα με πλεκτά πουλόβερ, ζακέτες από κασμίρι και μπουφάν που δημιουργούν άνετα ζεστά looks σε κάθε έξοδο.

marks shoes

Αυτά τα Χριστούγεννα θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας, με την απόλυτη M&S Occasionwear συλλογή.