Το πιο ατμοσφαιρικό χριστουγεννιάτικο μπαζάρ έρχεται στα Εξάρχεια

Χειροποίητες δημιουργίες και μοναδικές προτάσεις για δώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πιο ατμοσφαιρικό χριστουγεννιάτικο μπαζάρ έρχεται στα Εξάρχεια

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, μια από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου και η Αθήνα, έχει ήδη ξεκινήσει να γιορτάζει με υπέροχους, γιορτινούς στολισμούς και πληθώρα εκδηλώσεων.

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα όμορφα πράγματα που οργανώνονται στην πρωτεύουσα, ένα χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στα Εξάρχεια, με μπόλικο χριστουγεννιάτικο πνεύμα και αμέτρητες χειροποίητες δημιουργίες, αναμένεται να απογειώσει το γιορτινό σας πνεύμα και να σας γεμίσει υπέροχα συναισθήματα.

Την Παρασκευή 9/12, από τις 17:00 μέχρι τις 22:00 και το Σαββατοκύριακο 10,11/12 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ, το Christmas Bazaar, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας στον αριθμό 50, στα Εξάρχεια, πάνω από τον Τηνιακό, σας περιμένει, για να σας μεταφέρει λίγη από την χριστουγεννιάτικη μαγεία.

Ατμοσφαιρική μουσική, ένας μπουφές με λιχουδιές, πάνω από 25 πάγκοι με χειροποίητες δημιουργίες σε έναν υπέροχο χώρο.

Είστε έτοιμοι να χαθείτε ανάμεσα σε κοσμήματα, vintage ρούχα, κεριά, τσάντες, σημειωματάρια, σαπούνια, αξεσουάρ, art & prints και στολίδια; Οι χειροποίητες δημιουργίες σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Διαλέξτε τα αγαπημένα σας και βρείτε υπέροχες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα.

Να σημειωθεί, μάλιστα ότι τα χρήματα που θα δοθούν από τους δημιουργούς για την ενοικίαση του χώρου θα γίνουν δωρεά στην αδελφότητα Τηνίων για την προσφορά τους σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στα Εξάρχεια

Δείτε εδώ περισσότερα για την εκδήλωση