MasterChef: Η ανάρτηση του Κοντιζά λίγο πριν την πρεμιέρα - «Επιστροφή στη γειτονιά με την αδελφότητα»

Σε λίγες ώρες συντονιζόμαστε στο STAR!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MasterChef: Η ανάρτηση του Κοντιζά λίγο πριν την πρεμιέρα - «Επιστροφή στη γειτονιά με την αδελφότητα»

Σήμερα είναι η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef, με τον Σωτήρη Κοντιζά λίγες ώρες πριν να κάνει μια σχετική ανάρτηση.

Απόψε στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του STAR θα παρακολουθήσουμε τον νέο κύκλο του επιτυχημένου ριάλιτι μαγειρικής -δείτε εδώ μια έκτακτη ανακοίνωση-.

Με αφορμή λοιπόν αυτό, ο ένας εκ των τριών κριτών, Σωτήρης Κοντιζάς, έκανε μια σχετική δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ο γνωστός σεφ και κριτής, ανάρτησε μια φωτογραφία που απεικονίζεται ο ίδιος με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη και μάλιστα έγραψε στην λεζάντα: «Επιστροφή στη γειτονιά. Με την αδελφότητα. Φορώντας την κουκούλα μου. Μιλώντας για φαγητό. Καλή. Διάθεση. #τόνομεφθόνο #MasterChefGR. Πρεμιέρα απόψε στις 21:00 στο @starchanneltv».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία απέσπασε σε μόλις λίγα λεπτά χιλιάδες like και σχόλια, από τα οποία ξεχωρίσαμε και αυτό του Σταυρή Γεωργίου, του περσινού φιναλίστ ο οποίος έγραψε: «Καλη season σεφ!!!»

MasterChef ανάρτηση σωτήρη κοντιζά

Σωτήρης Κοντιζάς: Η ανάρτηση έπος για το MasterChef και το «καρφί» για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δείχνει να είναι πραγματικά ανυπόμονος για τον νέο κύκλο του MasterChef και έτσι έκανε μία επική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έριξε και ένα τρομερό «καρφί» για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Οι "μαγική" τριάδα του ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφει σε λίγο καιρό με τον πέμπτο κύκλο. Πριν από μερικές μέρες βγήκε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του MasterChef και με τη σειρά του ο Σωτήρης Κοντιζάς δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο μέσα από το πλατό.

«Κοντοζυγώνει. Κοντός ζυγώνει. Κοντιζόνι. Πανούλη βγαίνεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο σεφ.

Σωτήρης Κοντιζάς MasterChef