MasterChef 5: Ξεκίνησε η φαντασμαγορική πρεμιέρα - Οι αλλαγές που ανακοίνωσαν οι παίκτες

Αρκετά εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MasterChef 5: Ξεκίνησε η φαντασμαγορική πρεμιέρα - Οι αλλαγές που ανακοίνωσαν οι παίκτες

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef 5 μόλις ξεκίνησε και οι 3 κριτές μπήκαν στο πλατό της εκπομπής ανακοινώνοντας στους πρώτους παίκτες τις αλλαγές του φετινού κύκλου.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας καλωσόριζαν στον ολοκαίνουργιο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής.

MasterChef 5

Φέτος οι παίκτες δεν μπαίνουν ατομικά αλλά ανά τετράδες και έτσι οι πρώτοι τέσσερις μάγειρες αντίκρισαν με ένα πλατύ χαμόγελο τους αγαπημένους κριτές, οι οποίοι λίγο αργότερα ανακοίνωσαν τις αλλαγές που θα αντιμετωπίσουν φέτος οι παίκτες.

Αρχικά, δεν θα υπάρχουν ομάδες και κονκάρδες και κανένας κριτής δεν θα έχει τους παίκτες της επιλογής του, άρα ο κάθε παίκτης θα είναι και ο coach του εαυτού του.

Επίσης, δεν θα υπάρχουν ποδιές, παρά μόνο η λεκτική επιβεβαίωση που θα τους δώσει το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Τέλος, κάποιοι διαγωνιζόμενοι θα είναι αρκετά τυχεροί καθώς θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν κατευθείαν το εισιτήριο για να μπουν στο σπίτι! Λίγες ώρες πριν στο μεταξύ, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε και μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση για την πρεμιέρα!

Mastechef: Τρία νέα πρόσωπα «εισβάλλουν» στον νέο κύκλο - Αυτόν τον ρόλο θα έχουν

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους μάγειρες, ένας εκ των οποίων θα αναδειχθεί και νικητής.

Εκτός από τρεις αυτούς, τρία νέα πρόσωπα κλειδιά του φετινού MasterChef θα αναλάβουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο. Σύμφωνα με την Φωλιά των Κου Κου, οι τρεις αυτοί άντρες είναι ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο Νίκος Θωμάς και ο Γιάννης Αποστολάκης.

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος είναι ο food stylist κ πρόκειται να δείχνει κάποια πράγματα στους παίκτες για το σωστό στήσιμο των πιάτων.

Ο Νίκος Θωμάς είναι food beverage manager και θα επινοεί τα πιάτα που θα φτιάχνουν οι διαγωνιζόμενοι ενώ ταυτόχρονα θα έχει την ευθύνη για την αποθήκη.

Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης θα είναι ο μέντορας των παικτών και θα υποδέχεται τους νικητές των δοκιμασιών στην έξοδό τους. Εκτός από τα τρία νέα πρόσωπα, το ριάλιτι μαγειρικές ετοιμάζει και άλλες αλλαγές.

Δείτε το σχετικό βίντεο