MasterChef 5: «Θα μαγειρέψουμε ή θα το ματιάσουμε;»

Η 47αρα Θεσσαλονικιά που έκανε εντύπωση με το καλησπέρα σας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MasterChef 5: «Θα μαγειρέψουμε ή θα το ματιάσουμε;»

Η πρεμιέρα του MasterChef 5 μόλις ξεκίνησε και οι πρώτοι τέσσερις παίκτες μπήκαν στο πλατό, με μια συγκεκριμένη όμως να κάνει ήδη την διαφορά.

Οι 3 κριτές του ριάλιτι μαγειρικής καλωσόρισαν την πρώτη τετράδα, ανακοινώνοντας εξαρχής τις αλλαγές του φετινού κύκλου.

Μετά την παρουσίαση του κάθε διαγωνιζόμενου ξεχωριστά, ξεκίνησε η διαδικασία της ετοιμασίας του πιάτου τους, έχοντας στην διάθεση τους 40 ακριβώς λεπτά.

Από την πρώτη τετράδα ξεχώρισε η Άννα, η 47χρονη Θεσσαλονικιά κομμώτρια που έκλεψε ήδη τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της. Ντύσιμο, μακιγιάζ, ρούχα φυσικά στην πέννα!

Masterchef 5 παίκτρια

Ωστόσο, στην μαγειρική φαίνεται να μην αγχώνεται ιδιαίτερα, μιας και οι κινήσεις της ήταν αρκετά αργές. Μάλιστα, αυτό δεν το άφησε ασχολίαστο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε ήδη τις χιουμοριστικές του αναφορές.

Συγκεκριμένα, ο κριτής της είπε: «Θα μαγειρέψουμε ή θα το ματιάσουμε;» με την ίδια να δηλώνει πως έχει μάθει να μην αγχώνεται και να τα κάνει όλα ήσυχα και χαλαρά, σαν γνήσια Θεσσαλονικιά!

Δυστυχώς όμως φαίνεται να της κόστισε, καθώς οι κριτές δεν ικανοποιήθηκαν από το πιάτο της με αποτέλεσμα να μην πάρει το ναι για την επόμενη φάση!

Mastechef: Τρία νέα πρόσωπα «εισβάλλουν» στον νέο κύκλο - Αυτόν τον ρόλο θα έχουν

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους μάγειρες, ένας εκ των οποίων θα αναδειχθεί και νικητής.

Εκτός από τρεις αυτούς, τρία νέα πρόσωπα κλειδιά του φετινού MasterChef θα αναλάβουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο. Σύμφωνα με την Φωλιά των Κου Κου, οι τρεις αυτοί άντρες είναι ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο Νίκος Θωμάς και ο Γιάννης Αποστολάκης.

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος είναι ο food stylist κ πρόκειται να δείχνει κάποια πράγματα στους παίκτες για το σωστό στήσιμο των πιάτων.

Ο Νίκος Θωμάς είναι food beverage manager και θα επινοεί τα πιάτα που θα φτιάχνουν οι διαγωνιζόμενοι ενώ ταυτόχρονα θα έχει την ευθύνη για την αποθήκη.

Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης θα είναι ο μέντορας των παικτών και θα υποδέχεται τους νικητές των δοκιμασιών στην έξοδό τους. Εκτός από τα τρία νέα πρόσωπα, το ριάλιτι μαγειρικές ετοιμάζει και άλλες αλλαγές.

Δείτε το σχετικό βίντεο