Ο Δημήτρης Μπέλλος αναπολεί το MasterChef - «Εμείς γίναμε βετεράνοι»

Η ανάρτηση του με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Δημήτρης Μπέλλος αναπολεί το MasterChef - «Εμείς γίναμε βετεράνοι»

Με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα του Masterchef 5, ο Δημήτρης Μπέλλος φαίνεται να αναπολεί αρκετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής μόλις ξεκίνησε και πρόκειται να είναι ανατρεπτικός και γεμάτος εκπλήξεις. Σε λίγους μήνες ένας από τους φετινούς διαγωνιζόμενους θα είναι ο νέος Έλληνας Masterchef.

Όπως είναι φυσιολογικό, η αποψινή πρεμιέρα θυμίζει στους πρώην παίκτες του παιχνιδιού τις δικές τους στιγμές και αναμνήσεις.

Ο Δημήτρης Μπέλλος που πιθανόν να τον δούμε σε ένα νέο ριάλιτι, φαίνεται να είναι ένας από αυτούς, μιας και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την περσινή συμμετοχή του.

Στην λεζάντα έγραψε: «Καλή τύχη και καλή επιτυχία στους νέους! Εμείς γίναμε βετεράνοι. Καλή δύναμη στους ανθρώπους της παραγωγάρας και στους αγαπημένους κριτές.

Τον ανιχνευτή scanner Σωτήρη Κοντιζά, τον γκουρού του ριζότο Πάνο Ιωαννίδη και τον άνθρωπο που κατοχύρωσε το τζατζίκι- αβοκάντο και μέντορα Λεωνίδα Κουτσόπουλο».

Ο Δημήτρης Μπέλλος αναπολεί το MasterChef

MasterChef 5: Ξεκίνησε η φαντασμαγορική πρεμιέρα - Οι αλλαγές που ανακοίνωσαν οι παίκτες

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef 5 μόλις ξεκίνησε και οι 3 κριτές μπήκαν στο πλατό της εκπομπής ανακοινώνοντας στους πρώτους παίκτες τις αλλαγές του φετινού κύκλου.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας καλωσόριζαν στον ολοκαίνουργιο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής.

MasterChef 5

Φέτος οι παίκτες δεν μπαίνουν ατομικά αλλά ανά τετράδες και έτσι οι πρώτοι τέσσερις μάγειρες αντίκρισαν με ένα πλατύ χαμόγελο τους αγαπημένους κριτές, οι οποίοι λίγο αργότερα ανακοίνωσαν τις αλλαγές που θα αντιμετωπίσουν φέτος οι παίκτες.

Αρχικά, δεν θα υπάρχουν ομάδες και κονκάρδες και κανένας κριτής δεν θα έχει τους παίκτες της επιλογής του, άρα ο κάθε παίκτης θα είναι και ο coach του εαυτού του.

Επίσης, δεν θα υπάρχουν ποδιές, παρά μόνο η λεκτική επιβεβαίωση που θα τους δώσει το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Τέλος, κάποιοι διαγωνιζόμενοι θα είναι αρκετά τυχεροί καθώς θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν κατευθείαν το εισιτήριο για να μπουν στο σπίτι! Λίγες ώρες πριν στο μεταξύ, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε και μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση για την πρεμιέρα!