Σαν δαίμονας οδηγάει η Ελένη Μενεγάκη για να αποφύγει τους φωτογράφους (Βίντεο καταδίωξης)

Σαν δαίμονας οδηγάει η Ελένη Μενεγάκη για να αποφύγει τους φωτογράφους (Βίντεο καταδίωξης)
Είναι γνωστό σε όλους ότι κάθε ημέρα οι φωτογράφοι – παπαράτσι κυνηγάμε τη λαμπερή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη για να έχουν μια φωτογραφία της.

Το youweekly.gr για πρώτη φορά θα σας παρουσιάσει ένα βίντεο που δείχνει ακριβώς αυτό το περίεργο παιχνίδι με τους φωτογράφους που μπορεί να χαρακτηριστεί από ριψοκίνδυνο έως και θανατηφόρο.

Όταν θα δείτε το βίντεο θα καταλάβετε πόσο πολύ επικίνδυνο είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι, όχι μόνο για την Ελένη που είναι ας πούμε το «θύμα», αλλά και για τους ίδιους τους φωτογράφους που παίζουν τη ζωή τους κορώνα – γράμματα.

Εμείς με μια κάμερα για 3 ολόκληρες ημέρες καταγράψαμε στιγμιότυπα από όλη αυτή την ιστορία….

Θα σας πούμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία που θα δείτε κι εσείς οι ίδιοι στο βίντεο.

Πρώτα από όλα η Ελένη Μενεγάκη όταν είναι στο δρόμο και την κυνηγάνε οι παπαράτσι αναπτύσσει ταχύτητες μέχρι και 120 χλμ. και θα την δείτε, κι εδώ είναι το πιο επικίνδυνο, για να τους αποφύγει να περνάει κόκκινο φανάρι και να την ακολουθούν οι φωτογράφοι από πίσω. Η Ελένη μπορεί να έχει τσεκάρει το δρόμο ότι εκείνη τη στιγμή δεν περνάει αυτοκίνητο, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους παπαράτσι οι οποίοι τα μάτια τους τα έχουν μόνο στην Ελένη…

m1

Θα δείτε τον Μάκη Παντζόπουλο να «παίζει» με τους φωτογράφους λέγοντάς τους «Εκεί παιδιά, καλά είσαστε». Με αυτό τον τρόπο θέλει να τους πικάρει ότι δεν μπορούν να μπουν στον ιδιωτικό χώρο που είχε φτάσει ήδη ο ίδιος με την Ελένη και τα παιδιά.

Όταν οδηγάει ο Μάκης Παντζόπουλος με συνεπιβάτιδα την Ελένη, στην Αττική Οδό αναπτύσσει ταχύτητες μέχρι και 170 χλμ. την ώρα. Μάλιστα ένας από τους φωτογράφους μας εξομολογήθηκε ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα το δικό του το αυτοκίνητο στην καταδίωξη της Μενεγάκη έγραψε 197 χλμ.

m2

Για το τέλος του βίντεο όμως σας έχουμε και μια έκπληξη. Το youweekly.gr θα σας παρουσιάσει την Ελένη Μενεγάκη πώς είναι όταν η ίδια θέλει να δώσει το θέμα στους φωτογράφους! Εκεί η Ελένη οδηγάει με 80 χλμ. την ώρα, παρκάρει με την άνεσή της, δεν αγχώνεται καθόλου να κατέβει γρήγορα από το αμάξι ούτε αγχώνεται για να μπει στο αμάξι. Αυτό θα το δείτε στο τέλος του βίντεο και θα εκπλαγείτε γιατί για πρώτη φορά θα δείτε πώς αυτή η τεράστια παρουσιάστρια που ακούει στο όνομα Ελένη Μενεγάκη χειρίζεται τα μίντια και την εικόνα της όπως πραγματικά η ίδια θέλει.

m3

Απλά εμείς για να κλείσουμε αυτή τη σύντομη περιγραφή για το βίντεο που θα δείτε να επισημάνουμε στην Ελένη να προσέχει πάρα πολύ στο δρόμο, να μην αναπτύσσει ταχύτητες τρελές όταν την κυνηγάνε, να μην περνάει με κόκκινο, να μην μιλάει στο τηλέφωνο και πάνω από όλα να προσέχει τη ζωή της γιατί αυτό το παιχνίδι που το παίζει όλα αυτά τα χρόνια με απίστευτη επιτυχία δεν υπάρχει λόγος να γίνεται επικίνδυνο για κανέναν, πολύ περισσότερο για εκείνη.

Ακολουθεί το βίντεο ντοκουμέντο:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ασυγκράτητοι! Τα καυτά αγγίγματα Μενεγάκη-Ματέο στην μέση του δρόμου!



Η Αγγελική Ηλιάδη έγινε πιο ξανθιά από ποτέ – Το νέο της look που έκλεψε τις εντυπώσεις! Σας αρέσει;



Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Αντώνης Ρέμος! Έγκυος η Υβόννη – Η αποκάλυψη On air που μας ξάφνιασε!