Πρωτοφανές ξέσπασμα της Μενεγάκη για τους πρόσφυγες: \"Στο τέλος θα μας...\"

Πρωτοφανές ξέσπασμα της Μενεγάκη για τους πρόσφυγες: \
Αυτή και αν είναι ανατροπή. Τι και αν για περισσότερο από 20 χρόνια απολαμβάνουμε τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη αποκλειστικά στο κομμάτι της lifestyle επικαιρότητας και των ανάλαφρων ειδήσεων, αποφάσισε να κάνει την έκπληξη.

Έτσι, μιας που το θέμα του προσφυγικού στη χώρα μας είναι κάτι που αφορά τους πάντες και δεν λέει να λυθεί, έσπασε τη σιωπή της. Συγκεκριμένα βλέποντας τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν μεταξύ των προσφύγων και των αστυνομικών στην Ειδομένη, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης ξέσπασε.

"Τι μπορούν να τους κάνουν αν περάσουν τα σύνορα; Ξέρετε τι σκέφτομαι;» αναρωτήθηκε αρχικά και συμπλήρωσε: «Και οι ντόπιοι θα έχουν τρελαθεί, αλλά και αυτοί οι πρόσφυγες που προσπαθούν να βρουν μια λύση, να βρουν έναν δρόμο, να φτάσουν κάπου που θα μπορούν να τους δώσουν και μια δουλειά, -γιατί αυτή η χώρα δεν έχει δουλειά ούτε για μια μερίδα Ελλήνων -γιατί δεν βρίσκουν κάποιους δικούς τους να μιλάνε την ίδια γλώσσα από το να τα λένε οι Έλληνες και να τους εξηγήσουν πως έχουν τα πράγματα, την πραγματικότητα; Δεν ξέρω και εγώ από αυτά αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει να καταλάβουν ότι “παιδιά ότι και να κάνετε τα σύνορα είναι κλειστά δεν μπαίνουνε, δεν είναι δικά μας σύνορα αυτά, αυτά είναι τα άλλα, στα δικά μας είναι μέσα” γιατί στο τέλος θα τα βάλουν και μαζί μας», ανέφερε στην εκπομπή της. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα είπε η παρουσιάστρια αλλά και την επιχειρηματολογία που εξέφρασε.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ουπς! Το ατύχημα της Μενεγάκη όταν της έπεσε το μαγιό…



Πασίγνωστος ηθοποιός έγινε σχεδιαστής κοσμημάτων! Δεν πάει το μυαλό σας ποιος είναι…



Βίκυ Σταυροπούλου: Η ερώτηση που την έκανε να σηκωθεί να φύγει και το ξέσπασμα για τις σέξι φωτογραφίες της κόρης της!