Αποκλειστικό: Ένταση μεταξύ ALPHA - Μενεγάκη για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης! Επιστρατεύουν νέο συνεργάτη!

Αποκλειστικό: Ένταση μεταξύ ALPHA - Μενεγάκη για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης! Επιστρατεύουν νέο συνεργάτη!
Κακά μαντάτα τόσο για την Ελένη Μενεγάκη όσο και για τον ALPHA που χτύπησε καμπανάκι στην παρουσιάστρια από την δεύτερη κιόλας μέρα που βγήκε στον αέρα αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Ελένη Μενεγάκη προετοίμαζε την επιστροφής της στην τηλεόραση από το καλοκαίρι. Άλλαξε όλη την ομάδα φέρνοντας νέα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της, ανανέωσε όλη της την θεματολογία κι ενώ ήταν μάλιστα να κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου την ανέβαλε για μια εβδομάδα μετά, καθώς δεν ήταν ακόμη έτοιμη! διαβάστε παρακάτω...



Την πρώτη μέρα μπορεί να υπήρξαν χαρά και χαμόγελα στον ALPHA καθώς το 38% στο νεανικό που σημείωσε ήταν ένα αξιοπρεπέστατο νούμερο, την δεύτερη όμως μέρα μαύρα σύννεφα φαίνεται πως έπεσαν πάνω από την παρουσιάστρια καθώς η πτώση στην τηλεθέαση ήταν πολύ αισθητή. (δείτε εδώ)

Και κάπως έτσι κρύος ιδρώτας έχει πιάσει τόσο την Μενεγάκη, μετά την πτώση, όπως μεταφέρει άνθρωπος από το κανάλι στο Youweekly.gr, όσο και τους χορηγούς που δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ελένη, όπως μεταφέρει ο ίδιος άνθρωπος, είναι πολύ πιεσμένη καθώς από την μία σκέφτεται τα νούμερα κι από την άλλη την ποιότητα της εκπομπής της. Είχε στοιχηματίσει αρκετά στην παρουσία της Ελένης Ακρίτα στην εκπομπή της κι τώρα που είδε πως ούτε εκείνη δεν μπόρεσε να την "σηκώσει" ή έστω να την κρατήσει σταθερή την έχει πιάσει τρέμουλο.

Στο κανάλι, δε, σύμφωνα με τις ίδιο πληροφορίες επικρατεί ένα αρκετά αρνητικό κλίμα και μια ένταση. ΟΙ ιθύνοντες συζητούν για την επαναφορά μιας πιο ανάλαφρης θεματολογίας, κάτι που να θυμίζει περισσότερο Ελένη δηλαδή και μάλιστα στο τραπέζι έπεσε και η ιδέα ένταξης νέου ατόμου στο δυναμικό της εκπομπής μήπως και δουν φως... Αλλά όλα έχουν μείνει ακόμα στα λόγια και τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα... Έχουν δώσει διορία μέχρι το τέλος της εβδομάδας και ύστερα θα προχωρήσουν σε δραστικές αλλαγές.