Αποκλειστικό! Η απάντηση του πρακτορείου στο Youweekly.gr για την καθυστέρηση του καραβιού και το περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη!

Αποκλειστικό! Η απάντηση του πρακτορείου στο Youweekly.gr για την καθυστέρηση του καραβιού και το περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη!
Ντόρος προκλήθηκε την Κυριακή με το καράβι από Άνδρο και επιστροφή προς Αθήνα με πολλές καταγγελίες επιβατών οι οποίοι υποστήριξαν πως το δρομολόγιο καθυστέρησε 45 λεπτά, καθώς η παρουσιάστρια άργησε να φτάσει στο λιμάνι και χιλιάδες επιβάτες περίμεναν την παρουσιάστρια ώστε να ξεκινήσουν(Δείτε εδώ τις καταγγελίες)….

Ωστόσο το Youweekly.gr που πάντα κάνει ρεπορτάζ, όπως γνωρίζετε εσείς που μας ακολουθείτε και μας διαβάζετε, δεν θα μπορούσαμε να μην επικοινωνήσουμε και με το ταξιδιωτικό πρακτορείο της Άνδρου και συγκεκριμένα με την κ.Ειρήνη Μπατή, για να μας επιβεβαιώσει ή να μας διαψεύσει τις συγκεκριμένες κατηγορίες. Διαβάστε παρακάτω…

Η κ.Μπατή, που γνωρίζει την Ελένη Μενεγάκη, μίλησε ανοιχτά για το περιστατικό στο Youweekly.gr και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ισχύει ότι είχε τόσο μεγάλη καθυστέρηση, το πλοίο έφτασε στο λιμάνι της Άνδρου 16:25 και αναχώρησε στις 17:00, με προορισμό της Ραφήνα! Η κ. Μενεγάκη συγκεκριμένα στο λιμάνι έφτασε στις 16:00 και το πλοίο καθυστέρησε λόγο μεγάλη επιβατικής κίνηση, όχι για την κ.Μενεγάκη!«, ήταν τα πρώτα της λόγια στο Youweekly.gr και συνέχισε…

Δείτε ακόμη: Πρωτοφανές! Τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της η Μενεγάκη για το βρίσιμο που έφαγε στα social media! Τι είπε η παρουσιάστρια! (Βίντεο)

"Είδα τις καταγγελίες κι εμείς σαν κεντρικό πρακτορείο το διαψεύδουμε κατηγορηματικά! Σας τονίζω η κ.Μενεγάκη έφτασε στο λιμάνι στις 16:00, δεν καθυστέρησε γι’αυτό τον λόγο, καθώς ήταν στην ώρα της εδώ, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.", ωστόσο ο δημοσιογράφος του Youweekly.gr δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει αν αυτό έχει συμβεί κάποια στιγμή στο παρελθόν, για χάρη της Ελένης να καθυστερήσει το πλοίο.

Η κ.Μπατή με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε… "Όχι δεν έχει συμβεί ποτέ! Είναι πάντα στην ώρα της! Είναι κυρία!" και συμπληρώνει… "Είναι πάρα πολυαγαπητή στο νησί, όλοι την αγαπάμε, δεν έχει κανείς πρόβλημα μαζί της! Ήρθε στην ώρα της, πριν ακόμη φτάσει το πλοίο στο λιμάνι και μπήκε κανονικά με όλους τους επιβάτες! Το πλοίο καθυστέρησε γιατί είχε να πάρει 120 ΙΧ και 500 επιβάτες… Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε 5 λεπτά!" – Δείτε όσα αποκάλυψε στο Youweekly.gr η υπεύθυνη του πρακτορείου στο βίντεο που ακολουθεί: