Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτός είναι ο μάνατζερ του Γιώργου Αγγελόπουλου! Η φήμη που διαψεύστηκε...

Αυτός είναι ο μάνατζερ του Γιώργου Αγγελόπουλου! Η φήμη που διαψεύστηκε...
News 28.07.2017 07:47

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Αθήνα για δουλειές και στο τέλος της εβδομάδας θα ταξιδέψει στα Χανιά, όπως σας αποκάλυψε το Youweekly.gr για να παρεβρεθεί σε μία εθελοντική εκδήλωση για παιδιά.

Το τελευταίο διάστημα πολλά ακούστηκαν για τον μάνατζερ που εχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και δημοσιεύματα ήθελαν να είναι ο ίδιος με αυτόν του Βέρτη κάτι που ανατρέπεται αυτή την στιγμή με μία δήλωση. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τον Χρήστο Κολοβό, στο σπίτι του στην Γλυφάδα. Με τον Αγγελόπουλο είναι χρόνια φίλοι, ωστόσο ο λόγος της συνάντησης τους ήταν επαγγελματικός. Ο Κολοβός το τελευταίο διάστημα ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Secret-life, ενδέχεται να συνεργαστεί με τον Ντάνο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Με τον Γιώργο ήμαστε φίλοι, συζητήσαμε πολλά για το μέλλον και ίσως αναλάβω κάποιο κομμάτι σε ότι αφορά το μάνατζμεντ. Όπως πάνω από όλα είμαστε φίλοι, τα άλλα θα τα δούμε στην πορεία». Αν οι δύο άντρες τελικά συνεργαστούν, αυτόματα αναιρούνται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να έχει ήδη μάνατζερ. Δείτε την φωτογραφία:Master Chef: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς! Δεν φαντάζεστε ποιος παίκτης έφυγε χθες…Μεγάλη ανατροπή!

Η φωτογραφία της γυναίκας του Στέλιο Χανταμπάκη με την μικρή τους κόρη που «έλιωσε» το διαδίκτυο (Photo)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Λάουρα Νάργες τρολάρουν τους followers τους στο instagram!

Share