Nomads: Το ξέσπασμα του Ηλία Βαλάση για το φυλαχτό που έδωσε στην Όλγα Πηλιάκη!

Nomads: Το ξέσπασμα του Ηλία Βαλάση για το φυλαχτό που έδωσε στην Όλγα Πηλιάκη!

Ο Ηλίας Βαλάσης έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο Survivor που προβλήθηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα!


Η Όλγα Πηλιάκη στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εάν έχει κάποιο φυλαχτό μαζί της στο Παλαουάν και τότε εκείνη απάντησε πως ένα από τα πράγματα είναι και ένα φυλαχτό που της έδωσε ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο Ηλίας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θέλησε να πάρει θέση με αφορμή όλο αυτό και τα μηνύματα που έλαβε! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκινητικό! Η τρυφερή εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον πατέρα της on air! (βίντεο)

Συγκεκριμένα ο ίδιος έγραψε: «Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα inbox, (ούτε στην γιορτή μου δεν στείλατε τόσα) για ποιο λόγο έδωσα το φυλαχτό μου στην γυναίκα του Χανταμπάκη και μάλιστα οι περισσότεροι γράψατε γιατί το έδωσες σ αυτήν.. ” Αυτή” λοιπόν λέγεται Όλγα Πηλιάκη. Την γνωρίζω από 14 χρονών κοριτσάκι. Αυτή είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, αυτή είναι Ολυμπιονίκης και για εμένα προσωπικά αυτή είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε on air το «προξενιό» της με… 26χρονο! Οι επικές ατάκες της για το σeξ! (βίντεο)

Επίσης μια σπουδαία μάνα 2 παιδιών που έχει με τον Στέλιο μια υπέροχη οικογένεια. Της έδωσα το φυλαχτό γιατί φεύγοντας από εδώ, δεν θα είχε να αντιμετωπίσει μόνο τα αγωνίσματα και την επιβίωση, αλλά και ένα σύμπαν ολόκληρο που είναι απέναντι της γεμάτο προκαταλήψεις και στερεότυπα. Κι αν ο Χανταμπάκης σας είχε δώσει το δικαίωμα, η Όλγα δεν έχει δώσει κανένα, το ακριβώς αντίθετο. Ας είμαστε δίκαιοι!».

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτή είναι η γυναίκα που παράτησε ο Θοδωρής Μαροσούλης για χάρη της!